Baldur’s Gate 3: döbbenetes siker a modolás lehetősége: hihetetlen mennyiségű letöltés mindössze 24 óra alatt!

A Baldur’s Gate 3 hatalmas sikert aratott az új mod eszközzel, hiszen a játékosok már kevesebb mint egy nap alatt több mint 1 millió modot töltöttek le. Az új hivatalos mod eszköz még nem érkezett meg a PS5 és Xbox Series X|S konzolokra.

 

Korábban már sok mindent elmondtunk a Baldur’s Gate 3-ról és a 7-es javításról, amely hivatalos mod támogatást nyújt PC-re (a konzolok támogatása néhány hét múlva érkezik), de eddig nem említettük a közösség fantasztikus képességét a 2023-as év játéka díjat elnyert fantasy RPG modjainak létrehozására. Néhány nap alatt a játékosok már teljesen belemerültek a Larian Studios által létrehozott modding eszköz használatába, és olyan tartalmat készítenek, amely figyelemre méltó.

A modding eszköz örökre megváltoztatta a Baldur’s Gate 3-at, amely mostantól egy sokkal nagyobb, mélyebb és jobban testreszabható játék. A PC játékosok mostantól egy mod kezelőt is láthatnak, amely egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a telepítési folyamatot. A modding hatása még Swen Vinckét, a Larian Studios vezérigazgatóját és a Baldur’s Gate 3 rendezőjét is meglepte, aki a következőket írta X/Twitter fiókján:

„A modolás hatalmas, kevesebb mint 24 óra alatt több mint egymillió modot telepítettek,” jegyezte meg (via Gamesradar). Jelenleg a mod.io platformok arról számolnak be, hogy a fantasy RPG ma már 1,4 millió letöltést ért el egyetlen nap alatt. A Baldur’s Gate 3 modok telepítése kiterjeszti és javítja az élményt, új kozmetikai elemekkel, játszható osztályokkal, fajokkal, felhasználói felület fejlesztésekkel és XP szorzókkal.

Annak ellenére, hogy a 7-es javítás már megjelent, ez nem az utolsó frissítés a Baldur’s Gate 3-hoz. Míg olyan funkciók, mint a cross-platform játék és a fotómód még váratnak magukra, fontos emlékezni, hogy a mod eszköz hamarosan megérkezik a PS5 és Xbox Series X|S konzolokra is, ami még tovább bővítheti a játék moddoló közösségét.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu