Két SEGA-játék is szivárog, és mind a kettő tetszetős! [VIDEO]

Az egyik játék esetében a fejlesztőt is fel lehet ismerni, ugyanis olyan egyedi művészeti stílussal bír a kiszivárgott felvétel, amit pár másik címben nemrég láthattunk.

 

Ryan from the Bronx (aki korábban Midori néven futott) volt az az illető, aki a két SEGA-játékból közzétett egy-egy felvételt. Az első az új Shinobit mutatja meg, és itt meg lehet nevezni, hogy a Lizardcube (Streets of Rage 4, Wonder Boy: The Dragon’s Trap Remake) dolgozik rajta, mert könnyedén felismerhető a művészeti stílus, ami eléggé jól áll a SEGA 1980-as években elindult franchise-ának új részének. Ha a lenti Twitter-videó esetleg egy szerzői jogi követelés értelmében törölve vagy blokkolva lenne, itt meg lehet tekinteni.

A bronxi Ryan a Crazy Taxi rebootjából is megosztott egy videót. Erről a franchise-ról nehéz manapság beszélni, mert rebootról és remake-ről is hallani lehet, és ki tudja, hogy végül mi fog először a japán kiadótól megérkezni, ráadásul ebben az esetben nem is vagyunk biztosak abban, hogy ki fejleszti ezt a projektet.

A felvétel állítólag 2022-ből származik, és azt mondja a szivárogtató (aki, miután lebukott, talán a még nem közölt dolgait osztja épp meg?), hogy 2027-ben érkezhet a játék, de ez felettébb túlzásnak hangzik. 2025 vége, 2026 eleje logikusabbnak tűnik, és a célplatformok között a szivárogtató szerint a Nintendo Switch 2 is ott lesz (a platformnak természetesen nem tudjuk a hivatalos nevét). Itt is biztosítunk alternatív linket, ha a SEGA DMCA-követeléssel élne a Twitteren, úgyhogy ha a lenti második videó nem működne, itt megnézhetjük azt.

Szóval a SEGA tényleg komolyan gondolja, hogy a régebbi IP-it (szellemi tulajdonait) igyekszik egy új közönség számára is megmutatni. Erre már jó példa volt a Wonder Boy: The Dragon’s Trap Remake mellett például Alex Kidd feltámasztása is (és ő volt lényegében a SEGA kabalafigurája, mielőtt Sonic a színre lépett volna…), tehát érthető, ha a Shinobi és a Crazy Taxi is a cég tervei között szerepel.

De mindez nem hivatalos!

Forrás: Reddit, Reddit

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu