Orlando Bloom elárulta, visszatérne-e, mint Legolas az új Gyűrűk Ura-filmben

MOZI HÍREK – Orlando Bloom megosztotta gondolatait a készülő Gyűrűk Ura-filmmel kapcsolatban és arról, hogy visszatérne-e Legolas szerepében. A színész nyitott a visszatérésre, különösen, ha Peter Jackson, aki elindította karrierjét, felkérné erre.

 

A Gyűrűk Ura saga visszatér mind a televízióra, mind a mozivászonra. Peter Jackson jelenleg egy új filmen dolgozik, amely Gollumra összpontosít, Andy Serkis (maga Gollum) rendezésében. Ez a projekt eddig nem mesélt történetekbe fog betekintést nyújtani, és jelenleg a gyártás korai szakaszában van, a premier 2026-ra várható. Célja, hogy a Warner Bros. egyik nagy dobása legyen az elkövetkező években.

Ez a hír felkeltette a Tolkien-univerzum rajongóinak kíváncsiságát, vajon az eredeti trilógia főbb szereplői visszatérnek-e az új filmben. Ian McKellen (Gandalf) és Viggo Mortensen (Aragorn) már kifejezte érdeklődését, de mi a helyzet Orlando Bloommal (Legolas)? Bloom a Variety-nek adott interjújában foglalkozott a kérdéssel, és úgy tűnik, nyitott az ötletre.

„Nem igazán tudom, mit terveznek. Beszéltem Andy Serkisével, és azt mondta, hogy gondolkodnak rajta, hogyan lehetne megoldani. Megkérdeztem tőle, hogy ‘Ez hogy működik?’, mire ő: ‘Nos, mesterséges intelligencia,’ én meg csak annyit mondtam, ‘Ó, rendben!’ Ez egy nagyon varázslatos időszak volt az életemben, és ez az a fajta dolog, aminek nincs hátránya,” mondja Bloom. A Legolas szerepének újraértelmezéséről így nyilatkozik: „Ó, ember, az a dolog lenyűgöző. Nem tudom, hogyan csinálnák meg. Azt hiszem, a mesterséges intelligenciával ma már bármit meg lehet csinálni. De ha Peter Jackson azt mondja, ‘ugorj,’ én kérdezem, ‘milyen magasra?’ Ő indította el az egész karrieremet.”

 

Idén új Gyűrűk Ura-film érkezik

 

Ha ez a hír felkeltette az érdeklődésedet, várj még néhány hónapot, mert hamarosan a mozikban lesz látható A Gyűrűk Ura: A Rohirrim háborúja, egy animációs film, amelyet 2024. december 13-án mutatnak be. A történet Rohan kilencedik királyáról, Helm-ről szól, és 183 évvel játszódik A két torony eseményei előtt. Ha érdekel, már megtekinthető a film első előzetese is.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.