Jack Nicholson fiával támad a Mosolyogj 2. kampánya

MOZI HÍREK Kinek köszönhetjük a filmtörténet legdermesztőbb mosolyát? A vélemények nyilván megoszlanak, de minden bizonnyal előkelő helyezést ér el Jack Nicholson, aki Stanley Kubrick 1980-ban készült Ragyogásában állítja meg az ütőt a nézőben démoni mosolyával. Egyetlen képbe sűríti az üzenetet: az általa alakított Jack Torrance teljesen megőrült, és már keresi is a tűzrendészeti szekercét, amivel miszlikbe akarja aprítani kisfiát és feleségét.

 

Ezzel az értékeléssel egyetérhettek a Mosolyogj 2. kampányának marketingesei, mert világosan követhető a kidolgozott stratégia asszociációs láncolata. Feltették a kérdést: ha Jack Nicholson fia, Ray egy olyan horrorfilm szereplője, amelyben eszelősen mosolygó karakterek ontják egymás vérét, milyen kép kerüljön a produkció plakátjára? A válasz kézenfekvő. Nyilván Rayt fogjuk kitenni, amint pont úgy mosolyog, mint apu a klasszikus Ragyogásban. Persze kicsit meg kell bolondítani a fotót, de hát ahhoz ott a Photoshop, minden egyébhez pedig már elég lesz Ray Nicholson. No meg a plakát szöveges üzenete, ami a film baljóslatú jelszava: „Ezt látod majd utoljára”.

A rajongók természetesen megőrülnek az ötletért, egyikük így foglalta össze véleményét: „kész téboly, maga a mosolydémon köszön ránk ezen a plakáton”.

A Mosolyogj 2. hősnője egy feltörekvő popsztár (Naomi Scott), aki körül hirtelen megszaporodnak és hullani kezdenek a rendkívül különös arckifejezésű karakterek, bizonyítva, amit a néző már talán sejt: a mosolydémon átka újra szedi áldozatait.

Így mosolyog Jack és Ray Nicholson, apa és fia 44 év különbséggel:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Movie Mantis (@moviemantis) által megosztott bejegyzés

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.