Remnant II: The Dark Horizon: a horizonton túl már nincs több fizetős DLC! [VIDEO]

A Gunfire Games és az Arc Games eddig csak két DLC-t adott ki a Remnant II-höz, és nemsokára érkezik a harmadik, egyben utolsó „prémium”, azaz fizetős DLC.

 

Emellett egy nagyobb, ingyenes tartalmi frissítés is jön, amivel a Boss Rush mód is el fog jutni a Remnant II-be. Emellett essen szó a The Dark Horizonról is. Ebben a játékosok visszatérnek N’Erudba, és felfedeznek egy titokzatos, időben megőrzött helyet, ahol az idegen földeket robotok gondozzák a rég elpusztult lakosok számára. Az idő azonban mindent megront, és a gaz mesterséges intelligencia és a robotalkotások minden sarkon fenyegetnek, miközben az Utazók az égboltot uraló kolosszális entitás titkai után kutatnak.

Egy vadonatúj történetben a játékosoknak fel kell fedniük a titkokat N’Erud nekropolisz világában. Ahogy belépnek ebbe az új felülvilágba, a játékosok új várbörtönöket fedeznek fel, megtapasztalják a más világokban nem található új siklós átkelési rendszert, erős felszerelést szereznek (beleértve egy új karaktertípust, az őrzőt (The Warden)), váratlan szövetségesekkel találkoznak, és új fenyegetésekkel néznek szembe, miközben elindulnak, hogy legyőzzék a N’Erud felett őrködő kolosszális entitást!

Ebben az új világban a játékosok egy új siklós átkelési rendszerrel ismerkedhetnek meg, amely lehetővé teszi számukra, hogy navigáljanak a felszínen, és felfedjék a felettük lévő baljós jelenlét eredetét. Ezzel a rendszerrel a játékosok kiválaszthatják, hogy a világ mely részeit szeretnék felfedezni, beleértve azt is, hogy hogyan akarnak szembeszállni az új boss-szal. A The Warden, és annak titkos fegyvere – a Drone – mindenre képes lesz választ adni. A teljesen automatizált drón képes pajzsot adni, gyógyítani vagy akár támadni is az ellenséget, így tökéletes társ a csatatéren. Erről több részletet jövő héten közölnek.

A karakterünknek túl kell élnie N’Erud világának ezt a halálosabb változatát, így számos új fegyver és módosítás, valamint új tárgyak, például amulettek és gyűrűk közül választhatunk. Új bossok, karakterek és félelmetes lények is lesznek, akik ebből a rég kihalt civilizációból ugranak át. A gaz mesterséges intelligencia és a robotikus teremtmények minden sarkon leselkednek, új kihívásokat állítva minden játékos elé.

A Remnant II: The Dark Horizon szeptember 24-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)