Star Wars Outlaws: itt az első nagyobb patch, lassan javul az állapota!

Közel két gigabájtos a frissítés platformtól függetlenül, és az egyiken még ennél egy kicsivel méretesebb is lett a Massive Entertainment legújabb játékának nagyobb frissítése.

 

A játékosok rengeteg visszajelzéssel bombázzák a stúdiót, és erre a fejlesztők elkezdték ennek megfelelően finomhangolni a Star Wars Outlawsot annak bugjainak kijavításán túl. Aki a Ubisoft Connectet használja, most már itt a cross progression és az elmentés mozgatásának a lehetősége, így megvalósítható, hogy a platformok között mozgathatjuk az elmentést és az eddigi eredményeinket. Erről a Ubisoft egy blogposztban közölt több részletet.

A Star Wars Outlaws 1.1.2-es frissítése, ahogy az imént már említettük, kissé termetes patch lett, ugyanis PC-n 1,89 GB, PlayStation 5-ön 1,92 GB, míg az Xbox Series duón még két gigánál is nagyobb (2,25 GB). A sugárkövetéses és a képkocka-generálós technológia jóvoltából kissé szebb látványt kelthet PC-n a Ubisoft játéka. Bizonyos jelenetekben kijavították a bezuhanó frame rate-et, nem nagyon akad már ki annyiszor, és a Star Wars Outlaws stabilitása mindegyik platformon javult.

A legnagyobb újítás az, amiről a minap már beszámoltunk: a lopakodásba is belenyúlt a Massive, így már nem lesz azonnal kudarcra ítélve a küldetés, ha valaki észrevesz minket, és nekünk esélyünk sincs erre reagálni. A PlayStation 5-ön megnyitható az Old School Cool trófea is, amivel a platina trófea is megszerezhetővé vált. A Hyperspace küldetés során végre felszállhatunk (egy bug miatt ez nem volt lehetséges), és több további, a jelenetek során tapasztalható bugtól és glitchtől megszabadult a Star Wars legújabb játéka.

Aki ultraszéles monitoron játszik, végre megfelelően láthatja a jeleneteket, így az immerzió (avagy a játékban való elmerülés) mértéke sokkal nagyobb lehet. Persze ez még nem teszi a játékot kiváló állapotúvá, és nem véletlenül leng Damoklész kardja a Ubisoft vezetősége felett (erről a minap írtunk, hogy az egyik részvényes a leváltásukat követeli…).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)