Hordával és New Game+-szal izmosodik a Dead Island 2! [VIDEO]

A Techland játéka (amelyhez bejelentettek egy önálló, standalone spinoffot is) októberben egy kiadós firssítésben fog részesülni.

 

A Dead Island 2: Stay Human eddig öt nagyobb patchet kapott, és a lengyel stúdió már most kitűzte, hogy mikor számíthatunk a hatodikra. Ez az ingyenes frissítés október 22-én jön, és nem csak a horda mód és a New Game+ jut el a játékba, hanem az kapni fog egy új Hell-A területet is, amit Velence és annak csatornái ihlettek meg. A horda mód neve Neighborhood Watch lesz, amit co-opban játszhatunk, így közösen készülhetünk fel az érkező zombihadra…

„A Neighborhood Watch öt nap során játszódik, és egy csapat főiskolás (a Bobcats) megvédi diákszövetségi házukat a közeledő zombihordától. Kezdetben te és barátaid különböző küldetéseket teljesítetek, csapdákat állítotok és fegyvereket halmoztok fel, miközben felkészültök a védelemre. Aztán az ötödik és egyben utolsó napon megkezdődik a zombitámadás. Ha a védelmetek, a képességeitek és a csapatmunka megfelel a feladatnak, akkor talán túlélhetitek, hogy elmondhassátok a történetet,” írja a mód jellemzése.

A New Game+-ról pedig ezt írta a Dambuster Studios: „Vissza tudsz majd menni az epikus fő történetbe kedvenc karaktereiddel és fegyvereiddel, felpörgetve az akciót egy további képesség slottal és a megnövelt szintkorláttal. De itt még nincs vége: a játékmód friss skinekkel és brutális fegyverekkel, valamint megnövelt nehézséggel és vadonatúj ellenfelekkel bővül.” Szóval a nagyobb hatalom mellé a tét is nőni fog…

Az október 22-ei megjelenési dátum nem véletlen. Erre az időpontra időzítette ugyanis a Dead Island 2 újrakiadását. A Dead Island 2: Ultimate Edition is ezen a napon fog megjelenni. Ebben ott lesz az alapjáték, mind a két sztoribővítés, öt fegyverpakk, illetve mindegyik Slayer’s Premium Skin Pack is. Szóval ha eddig kimaradt volna a hosszú fejlesztés és a sok zűr után végül megjelent nyílt világú zombi-parkourködés, akkor ezzel érdemes lesz bepótolni a lemaradást.

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)