PlayStation Plus Extra/Premium: lesznek-e izgalmas címek a szeptemberi bővítésben?

A PlayStation Plus Game Catalog (PlayStation Plus Extra- és Premium-előfizetőknek) és a Classics Catalog (PlayStation Plus Premium-tagoknak) ismét frissülni fog, de vajon lesznek-e benne nagyobb dobások?

 

A PlayStation Plus középső és felső szintjére előfizetőknek ezek a játékok érkeznek: Ben 10 (PlayStation 4), Chernobylite (PlayStation 5, PlayStation 4), Far Cry 5 (PlayStation 4, újra felbukkan a katalógusban), Night in the Woods (PlayStation 5, PlayStation 4), The Plucky Squire (PlayStation 5), Road 96 (PlayStation 5, PlayStation 4), Space Engineers (PlayStation 5, PlayStation 4), Under the Waves (PlayStation 5, PlayStation 4), illetve Wild Card Football (PlayStation 5, PlayStation 4). Ezeken túl érkezni fog egy PlayStation VR2-játék is, a Pistol Whip.

A PlayStation Plus Premium ezen felül még három játékot kap. Ezek közül kettő PS2-re jelent meg, egy pedig PSP-re. A PlayStation 2-es címek: Mister Mosquito (PlayStation 5, PlayStation 4) és SkyGunner (PlayStation 5, PlayStation 4), a PSP-s bővítés pedig a Secret Agent Clank (PlayStation 5, PlayStation 4). És ezzel el is érkeztünk a lista végére…

Mint mindig, a Sony továbbra sem képes a blogposztban közölni a PlayStation Blogon, hogy mik távoznak a szolgáltatásról, így továbbra is a konzolunkon kell folyamatosan figyelni, hogy mikor mi lép le a PlayStation Plusról. A Microsoft ezt havonta kétszer is megteszi, mert ők havonta két posztban közlik, hogy az Xbox Game Pass kínálata miképp módosul (és itt nem csak az új játékokat sorolják fel, hanem a távozókat is), és az lenne a korrekt, ha a Sony is hasonlóan transzparens módon járna el.

Mindenesetre a PlayStation Plus szeptember 17-étől kapja meg ezeket a játékokat, de azért ki kell emelni, hogy a listában már megint nagyon kevés a PlayStation retro kínálata (mindössze három játék?), és egy olyan cím is ott van a listán, ami korábban már elérhető volt az előfizetőknek (Far Cry 5). Ennél többet várhatnánk el tőlük.

Forrás: Gematsu, PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.