Újgenerációs termékekkel érkezik szeptemberben a piacvezető viselhető okoseszköz-gyártó

TECH HÍREK – A Huawei a viselhető okoseszközök globális piacán továbbra is meghatározó szereplő marad, az IDC független piackutató cég legújabb jelentése alapján. A vállalat szeptemberi nemzetközi termékbemutatóján számos új eszközt mutat be, köztük okosórákat és tableteket. A gyártó Magyarországon is elindította az új termékek előrendelését, amelyekhez kedvezmények és ajándékok is társulnak szeptember 19. és 30. között.

 

Az IDC jelentése szerint a Huawei 2024 első felében 55,1 százalékos éves növekedést ért el a viselhető okoseszközök szállításai terén. Ezzel a vállalat már két egymást követő negyedévben is az első helyen áll a globális piacon, ami a márka iránti fokozódó fogyasztói bizalomra utal. A vállalat szeptember 19-i nemzetközi termékbemutatóján új okoseszközökkel, köztük innovatív okosórákkal és tabletekkel bővíti termékpalettáját.

A bemutatón kiemelt szerepet kap a HUAWEI WATCH GT okosóra-sorozat új modelljei, amelyek várhatóan tartalmazzák a vállalat új HUAWEI TruSense rendszerét, amely fejlettebb egészség- és edzésfigyelési funkciókat kínálhat. Az új sorozat kialakításában hangsúlyt kapnak az éles vonalak és a prémium anyaghasználat, mint például a titánötvözet és a fehér kerámia.

 

Akciók az új modellekre

 

A Huawei az új WATCH GT modellekhez ingyenes HUAWEI FreeBuds 5i vezeték nélküli fülhallgatót és 5000 forintos kedvezményt kínál azok számára, akik szeptember 19. és 30. között vásárolják meg az eszközt a Euronics vagy a MediaMarkt weboldalán. A kedvezmény igénybevételéhez regisztráció szükséges, amely 2024. szeptember 10-től szeptember 18-ig érhető el. Az előrendelések előzetes fizetési kötelezettség nélkül vehetők igénybe.

 

Újdonságok a tablet kategóriában is

 

A prémium kategóriás WATCH Ultimate okosóra-sorozat új modellje is bemutatkozik, amely golfhoz kapcsolódó funkciókkal bővül. Emellett a Huawei tablet kínálata is új modellekkel gazdagodik, köztük a HUAWEI MatePad Pro és a HUAWEI MatePad modellekkel. A MatePad Pro sorozat egyik fontos újítása a Tandem OLED PaperMatte kijelző, amely a tükröződés csökkentése révén új lehetőségeket kínál a digitális alkotás számára.

Forrás: Huawei

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.