Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game: viszlát, 2024!

Újabb játékot írhatunk fel a „2024 őszére tervezett, de végül mégis csak 2025-ben megjelenő játékok” listára, ugyanis a Weta Workshop és a Private Division (=Take-Two) egyjátékos életszimulátora sem idén jut el végül a játékosokhoz.

 

A Weta Workshop a Twitteren közölte a halasztást és annak indoklását: „Mi itt a Weta Workshopnál mindannyian izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhattok hozzánk a Megyében, J.R.R. Tolkien világának egy békés szegletében. Amikor egy új hobbit először lép be Bywaterbe, azt szeretnénk, ha az a pillanat olyan lenne mint amilyennek remélitek. Hogy biztosítsuk, hogy ezt az elképzelést megvalósítjuk, a Tales of the Shire 2025 elején jelenik majd meg. Köszönjük a türelmeteket és a folyamatos támogatást. Mindenképpen nézzétek meg szeptember 22-én az A Hobbit Day Showcase-t, hogy többet megtudjatok a Tales of the Shire-ről és az új megjelenési dátumról.”

Átélhetjük a hobbitok meghitt életét a Megye csodálatosan nyugodt tájain. Fedezzük fel, dekoráljuk ki Középfölde eme idilli szegletét. Csatlakozzunk barátságos hobbitokhoz és ismerős arcokhoz. Készítsük el a saját hobbitunkat Bywaterben (Mória). Bár még nem alakult meg hivatalos faluként Hobbiton, nagy szerepet játszhatunk abban, hogy a festői városka virágzásnak induljon. Rendezzük be a saját hobbit-lyukunkat, gondozzuk a kertedet, horgásszunk a tiszta tavakban, gyűjtsünk vadgyümölcsöket és gyógynövényeket, vagy kereskedjünk a városlakókkal. Készítsünk házi készítésű ételeket, hogy megoszthassuk azokat hobbit társaiddal, és ápoljuk a kapcsolatokat. Sok a látnivaló és még több az ennivaló, de élvezzük a pompás napokat a festői erdőkben, tavakban és legelőkön. Lazuljunk el azon a helyen, ahol a legfontosabbak az apró dolgok. Segítsünk összefogni a közösséget.

Személyre szabhatjuk a megjelenésünket, és a testreszabások széles választékával a legjobb Hobbit-öltözetünket viselhetjük. Díszítsük fel otthonunkat és alakítsuk át a hangulatos teret a rács nélküli elhelyezéssel, hogy tetszésünk szerint helyezzük el a bútorok otthoni dekorációját. Fedezzük fel a csodákat, amelyeket minden egyes új nap hoz Bywaterben, miközben berendezkedünk a nyugodt otthonodban. Halásszunk, kertészkedjünk, és töltsük fel a kamrát a munkánk gyümölcsével. Szüreteljünk szezonális terményeket és virágokat, ahogy az idő múlik a tanyán.

Élvezzük a konyha melegét, és mutassuk meg kulináris képességeinket a receptekkel. Vegyünk részt egy második reggelin, vagy rendezzünk vacsoraestet a hobbit társainkkal. Osszuk meg az ételeket a meghívott vendégekkel, hogy új kapcsolatok jöjjenek létre. Fedezzük fel a Megye titkos tisztásait és elveszett kincseit. Tapasztaljuk meg a folyamatosan változó időjárást, amely befolyásolja a napi rutinokat és az évszakoktól függő szezonális meglepetéseket. Szerezzünk jutalmakat a történet előrehaladásával. Csatlakozzunk klubküldetésekhez, hogy teljesítsük a napi tevékenységeket, és segítsünk elnyerni a hivatalos falusi státuszt Bywaterben.

…ám mindezt csak 2025 elején élhetjük át PlayStation 5-ön, Xbox Series-en, PC-n (Steam), illetve Nintendo Switch-en.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.