VR-ra ugrik a Human Fall Flat! [VIDEO]

A No Brakes Games és a Curve Games mindegyik fontosabb VR-headsetre átültetni a Human Fall Flatet, bár még nem tudjuk, hogy pontosan mikor fog megjelenni a Human Fall Flat VR…

 

Képzeljük el, hogy szeszélyes álomvilágokon keresztül imbolygunk, de most már úgy, hogy a karjainkat minden irányba csapkodhatjuk, akár egy igazi rongybaba. Akár párkányokról lengünk, akár karokat húzogatunk, a teljesen új virtuális valóságú vezérlőrendszer lehetővé teszi, hogy kinyúljunk és megérintsük az őrületet. Készüljünk fel egy fergeteges és magával ragadó új élményre, amely garantáltan hangos nevetésre késztet.

A Human Fall Flat VR világában így még sosem láthattuk az eredeti játékhoz képest teljesen új élményt, és a kifejezetten a virtuális valóság headsetekhez tervezett intuitív külső nézet teljesen új szintre emeli a szórakozást. Készüljünk fel, hogy Human avatárunk imbolygó karjait a kontrollerekkel irányítsuk, és éljünk át egy teljesen újfajta káoszt. Akár ugrálunk, mászunk, cipelünk vagy hintázunk, a dolgok vidáman kicsúszhatnak az irányításunk alól, játékos és magával ragadó fizikalitást kölcsönözve a játéknak.

Az önálló VR-kiadás lehetővé teszi, hogy mi és legfeljebb három barátunk egy bolondos csapattá álljon össze. Együtt navigálunk a trükkös csapdák között és együtt oldjuk meg az észbontó fizikai rejtvényeket, miközben nevetünk a kiszámíthatatlan bohóckodáson az út során. A Human Fall Flat VR tartalmazza az összes eredeti pályát és a közösség legkreatívabb elméi által készített Extra Dreams kincsestárát. Minden pálya egyedi környezetet kínál felfedezésre az alattomos ipari területektől a havas alpesi csodavilág jeges lejtőiig. Ez egy vizuális és érzékszervi csemege lesz.

A Human Fall Flat VR 13 euróért (5200 forintért) lesz kapható PlayStation VR2-re, SteamVR-ra, Oculus Quest 3-ra és Oculus Quest 2-re. Megjelenési dátuma nem ismert. Mivel mostanában a PlayStation VR2-ről nem nagyon hallunk belső fejlesztések (PlayStation Studios) tekintetében, most a külső fejlesztőknek kell életben tartania a headsetet, ami Japánban már drágult, és valószínűleg errefelé is majd így fog járni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.