„A Final Fantasy VII Remake 3. része felér majd a rajongók elvárásaival?”

A Square Enix szerint a Final Fantasy VII Remake 3. része nem fogja „elárulni” az eredeti JRPG rajongóit, bár lesznek új dolgok, amelyek „örömet okoznak”. A Final Fantasy VII Remake és Rebirth producere, Yoshinori Kitase szerint mindig szem előtt tartották az eredeti JRPG-t.

 

Még évek telhetnek el, mire a Square Enix kiadja a Final Fantasy VII Remake 3. részét, amely a Final Fantasy VII Rebirth folytatása lesz, és egyben ennek a legendás Square Enix mellékszálának utolsó része. A japán vállalat JRPG-je hónapról hónapra formálódik, és úgy tűnik, hogy a készítőknek nagyon határozott elképzelésük van arról, milyen lesz a videojáték és a történet. A Final Fantasy VII Remake producere is reflektált erre a témára.

Yoshinori Kitase interjút adott az Anime News-nak, ahol beszélt a Final Fantasy VII Remake 3. részéről és néhány játékbeli aspektusról, például az 1997-es Final Fantasy VII narratívájával való összehasonlításról. „Amit ez pontosan jelent majd, azt reméljük, hogy a játékosok hamarosan megtapasztalják. Sok spekulációt hallottunk a játékosoktól, mondván: ‘Ó, mennyire fog eltérni ez a történet az eredetitől?’” – kezdi.

Hogyan fog kinézni a Final Fantasy VII és mikor kerül a boltokba?

A Square Enix japán kreatív vezetője folytatja magyarázatát: „És azt akarom mondani, hogy nem hiszem, hogy így lesz. Mindig is szem előtt tartottuk az eredetit, és nem gondolom, hogy ez egy olyan történet lenne, amely elárulja az eredeti játék rajongóit. Ugyanakkor 27 év telt el az eredeti Final Fantasy 7 megjelenése óta. Vannak dolgok, amelyeket úgy érezzük, hogy csak most tudunk megvalósítani a remake projektben, ami új boldogságot, egy újfajta megelégedettséget nyújthat a játékosoknak, akik most, 27 évvel később játszanak ezzel a játékkal. Pontosan mi lesz ez, reméljük, hogy a játékosok hamarosan megtapasztalják,” jegyzi meg (via Gamesradar).

A Final Fantasy VII Remake 3. része „a történelem egyik legkedveltebb videojátéka” szeretne lenni

Néhány héttel ezelőtt közzétettük, hogy a Square Enix nagyon magasra teszi a lécet a Final Fantasy VII Remake 3. részével kapcsolatban, és világossá tette, hogy a JRPG „a történelem egyik legkedveltebb videojátéka” lesz. Ezt erősítette meg a Final Fantasy VII Rebirth és Remake rendezője, Naoki Hamaguchi is, aki szintén bízik abban, hogy a következő rész megfelel a rajongók elvárásainak. Ehhez az egyik első ígéret az, hogy „a Final Fantasy VII világát még nagyobbá teszik, mint amilyen most”, valamint több szabadságot és új mechanikákat kínálnak a játékosoknak.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.