Constantine 2: a producer nagy bejelentése a várva várt horror thriller film folytatásáról!

MOZI HÍREK – A régóta várt horror thriller folytatása végre nagy lépést tett előre. A projekt egyik producere, Lorenzo di Bonaventura bejelentette, hogy a film forgatókönyve elkészült, és már az ő „beérkező üzenetei között” található. Ennek ellenére bevallotta, hogy jelenleg túl ideges ahhoz, hogy elolvassa. A Comicbook.com-nak adott interjúban di Bonaventura kifejezte izgalmát a történet alakulása iránt, de egyben aggodalmát is, mivel, akárcsak a rajongók, ő is azt szeretné, hogy a folytatás jól sikerüljön.

 

„Tudod, most ott van az e-mailemben. Vicces, de túlságosan félek elolvasni. Nagyon szeretném, ha jó lenne. Valószínűleg a következő napokban elolvasom. Amikor repülőre szállok.”

A 2005-ben megjelent eredeti film, amely a DC „Hellblazer” képregényén alapul, Francis Lawrence rendezésében készült, és Keanu Reeves főszereplésével, aki egy olyan férfit alakít, aki látja a köztünk élő jó és gonosz szellemeket. Átkozottként és a pokolra ítélve, megváltást keresve okkult és paranormális nyomozóvá válik. Bár a film vegyes fogadtatásban részesült a megjelenésekor, azóta elkötelezett rajongótáborra tett szert, ami a folytatás hosszas fejlesztési folyamatához vezetett. Várhatóan Keanu Reeves visszatér, Francis Lawrence rendezővel együtt.

A rendező R-kategóriás folytatásra készül

Az első film megjelenése óta a Warner Bros. Pictures és a DC jelentős változásokon ment keresztül, a képregényfilmes univerzumot most James Gunn és Peter Safran újítják meg. Azonban a folytatás még mindig megtalálhatja helyét a DC új „Elseworlds” kategóriájában, amely a fő kontinuitáson kívüli történeteket meséli el.

Bár a Constantine 2-ről eddig kevés konkrétumot árultak el, Francis Lawrence korábban jelezte, hogy szeretné, ha a folytatás valódi R-kategóriás lenne. Ez az irányvonal összhangban lehet Keanu Reeves töretlen népszerűségével és más R-kategóriás képregényfilmek, mint például a Deadpool & Wolverine sikereivel. Lawrence így fogalmazott egy korábbi interjúban:

„Az első filmnél a Warner Bros. utasításait követve PG-13 besorolású filmet akartunk készíteni az erőszak, vér, nyelvezet és szexualitás terén. De a korhatár-bizottság kemény R-besorolást adott nekünk az intenzitás szürke zónája alapján. Nagy sajnálatom, hogy R-kategóriás filmünk volt, ami valójában egy PG-13 film. Ha most újra készíteném, egy igazán R-kategóriás filmet készítenék, ami sokkal félelmetesebb és erőszakosabb lenne.”

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.