Új színész alakíthatja A Gyűrűk Ura egyik legfontosabb karakterét a Gollam-filmben?! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Gyűrűk Ura sztárja azt is megmagyarázta, miért nem biztos, hogy visszatér…

 

 

Két A Gyűrűk Ura-előzményfilm is készül, és a fejlesztésükkel együtt jár egy olyan filmes változtatás, ami megosztja a rajongók véleményét. Azt már egy ideje tudtuk, hogy készül egy előzményfilm, azzal azonban nem voltunk tisztában, hogy valójában két film lesz. (Ahogy pedig Peter Jacksont ismerjük, ha ő azt mondja, két film lesz, jó eséllyel egy trilógiát kapunk…)

Ráadásul a hír, miszerint Legolast más alakítja majd, feldühítette a rajongókat, akik csak Orlando Bloomot tudják elképzelni a szerepben.

Több szerep újraosztására is sor kerülhet még, ahogy azt egy eredeti Gyűrűk Ura-színész kifejtette.

A rajongók azt feltételezték, hogy Sir Ian McKellen újra eljátssza Gandalf szerepét. McKellen számára azonban nem ennyire egyértelmű a dolog.

A This Morningnak adott interjújában McKellen így nyilatkozott: „Nos, én csak annyit tudok, hogy felhívtak, és azt mondták, hogy ezek a filmek készülnek. Főleg Gollamról fognak szólni.” (Ezután hintette el azt is, hogy két film készül…)

„Andy Serkis, aki Gollamot játszotta, fogja rendezni. És valamikor az új évben – tehát jövőre – érkezik majd a forgatókönyv. Aztán majd megítélem, hogy vissza akarok-e menni.”

Nem arról van szó, hogy a veterán színész nem akarja vállalni a szerepet, hanem inkább arról, hogy „megéli-e” a projekt elkészültét. Az ő szavai, nem a miénk – reméljük, még sok boldog év vár a 85 éves színészre! A korával kapcsolatos vicceket félretéve, McKellen szívesen eljátszaná újra Gandalfot, ha lehetőséget kapna rá.

„Megtenném: Szívesen visszamennék Új-Zélandra, mindenekelőtt. Az ötlet sem tetszik, hogy más játssza Gandalfot” – tette hozzá.

Persze, bár az újraosztás ebben az esetben valószínűtlen, egy főszereppel már volt rá példa, ahogy McKellen is gyorsan megjegyezte. „Ne felejtsük el, hogy két Dumbledore volt” – ugratta, amikor a This Morning műsorvezetője azt mondta, nem szeretnék, ha valaki más játszaná el az ikonikus varázslót.

A fentiek közül egyik sem jelenti azt, hogy Gandalfot más alakítja majd. Maga a tény, hogy már felvették vele a kapcsolatot, mutatja, hogy őt szeretnék viszontlátni a szerepben. Ám az biztos, hogy ez változhat, ha a sors közbeszól, és McKellen nem tudja vállalni.

Reméljük, hogy erre nem kerül sor, hiszen mindenki szívesen látná őt újra Gandalfként…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."