„Csak essünk már túl rajta!” – Colin Farrell elmesélte, milyen számára a Pingvin bőrébe bújni!

MOZI HÍREK – A Colin Farrell főszereplésével készült sorozat első és egyelőre egyetlen évadának premierje ezen a héten lesz.

 

 

A sok kétely ellenére a szerződtetésével kapcsolatban hamar kiderült a Batmanben, hogy Matt Reeves jól döntött, amikor Colin Farrellre osztotta Oz Cobblepot szerepét. Hitelesen megjelenítette Gotham hírhedt főgonoszát, köszönhetően annak a hatalmas smink- és maszkmesteri munkának, amit az ír színész végigszenvedett. Mindez elég volt ahhoz, hogy ne akarjon újabb epizódokat forgatni a Pingvin szerepében…

 

Colin Farrellt megviselte az átalakulás

 

A színész a Total Filmnek adott interjújában beszélt az élményeiről. Egyértelművé tette, hogy hajlandó visszatérni, ha visszahívják, és lesz egy jó forgatókönyv, de azt is kijelentette, hogy a sorozat forgatása alatt azt akarta, hogy véget érjen:

„Ne értsenek félre, szeretem. De egy kicsit szenvedtem is. A végén már csak nyögtem és nyögtem mindenkinek, aki meghallgatott, hogy mennyire szeretném, hogy k*rvára vége legyen (…) Amikor végeztem, azt gondoltam, hogy >>soha többé nem akarom felvenni azt a kib*szott öltönyt és azt a kibaszott maszkot!<<”.

Mindazok ellenére, amin keresztülment, Farrell kitart amellett, hogy nagyon élvezte a karaktert.

Elárulta, mekkora kiváltság számára, hogy részese lehetett egy ilyen örökségnek. „Burgess Meredith-en nőttem fel, aztán Danny DeVito volt az én pingvinem” – tette hozzá. Más szóval, nagyon szeretne visszatérni, bár egyelőre szünetet tart és más projektekben vesz részt. Ugyanis egy ilyen sorozat forgatása annyira időigényes, hogy nem nagyon lehet mellette más filmszerepeket elvállalni.

A Pingvin premierje szeptember 19-én (magyar idő szerint 20-án hajnalban) lesz a Maxon. Az évad összesen nyolc epizódból áll. Mi már nagyon várjuk! A kritikánkat legkésőbb premier napján olvashatjátok majd az oldalon.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."