Szentségtörés! Nem akármelyik Space Marine 2-frakció kaphat új funkciókat, sőt, akár kampányt is!

A Space Marine 2 „valószínűleg” testre szabhatóbbá teszi ezeket a katonákat, de az is felmerült, hogy „az ő oldalukról is elmeséljék a történetet”…

 

 

Az elmúlt napokban több ezer játékos nézett szembe a galaxis borzalmaival a Warhammer 40,000: Space Marine 2-ben. Bár az akcióélmény körüli benyomások nagyon pozitívak, a Saber Interactive csapata a hibajavítások és különböző új funkciók révén tovább szeretné fejleszteni a játékot. Ez utóbbival kapcsolatban pedig a fejlesztők most reményt adnak a márka rajongóinak azzal, hogy a Chaos Space Marines-frakció lehetséges kiegészítéseiről beszélnek.

Erre Oliver Hollis-Leicknek, a Warhammer 40,000: Space Marine 2 kreatív igazgatójának köszönhetően derült fény, aki úgy döntött, hogy személyes X-fiókján egy Q&A-t tart a játékról. Itt egy felhasználónak válaszolva, aki a Chaos Space Marines testreszabási lehetőségeit, valamint a renegát csoportról szóló történeteket szeretné látni, Hollis-Leick elárulta a Saber Interactive szándékait ezekkel az Astartes-okkal kapcsolatban: „Sok kérés érkezett a Chaos testreszabására, így valószínű, hogy végül ezt is hozzáadjuk.”

„A Káosz-történetek nagyszerűek lennének, de majd meglátjuk, szeretném elmesélni az ő oldalukat a történetből!”

Tény, hogy sok játékos álmodik arról, hogy a játékban eddig nem publikált részleteket láthasson az áruló űrgárdistákkal kapcsolatban, a Saber Interactive nem tudja garantálni, hogy több történetet kapunk, vagy éppen PvE-küldetések bevezetését. „Ez tényleg nem ilyen egyszerű. Új animációkra, megfelelő egyensúlyra, teljes szinkronszínészi játékra és szkriptre lenne szükségünk a Chaos Space Marines számára, hogy valóságosnak érezzük őket. Ez egy nagy munka”. Ennek ellenére Hollis-Leick örömmel bővítené a játékot ilyen módon, „ha megtaláljuk az erőforrásokat”.

 

A Saber Interactive fejlesztői „odafigyelnek” a Space Marine 2-játékosok panaszaira

 

A Saber Interactive amellett, hogy az alapélményhez új funkciókban gondolkodik, arra is ügyel, hogy a Warhammer 40,000: Space Marine 2 ne tartalmazzon komoly hibákat. A csapat ugyanis sietett kiadni az első javítást, amely a kezdeti problémásabb részeket csiszolja. Ezt egy további frissítés egészíti majd ki. Utóbbi a hónap végére várhatóan néhány extra meglepetést is tartogat. Végső soron a fejlesztők azt mondják, hogy „meghallgatják a panaszainkat”. Jó látni, hogy a lehető legjobb élményt szeretnék nyújtani a játékosoknak…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."