A The Sims 5 halott, máson dolgozik az Electronic Arts!

És ezzel azt is megerősítette a kiadó, hogy a Project Rene nem éppen a The Sims 5-öt jelenti, mert inkább valami más fog kialakulni ebből…

 

Az Electronic Arts a befektetői napján elárutla, hogy a The Sims 5 nem áll fejlesztés alatt. Nincsenek tervek a The Sims 4 folytatására, holott az már a franchise leghosszabb ideje futó epizódjának tekinthető. Az első The Sims 25 éve jelent meg, és a négyes felvonás továbbra is ingyenes és fizetős tartami frissítéseket kap a jövőben. A Project Rene nem tűnik el: ez egy eltérő többjátékos projekt lesz a The Sims világában. Össze is fognak állni több The Sims-tartalomkészítővel, hogy az egyedi játékon belüli tartalmak elérhetőek legyenek az Electronic Arts digitális boltjában. Ehhez hasonlót a The Sims 3 során láthattunk már.

Kate Gorman azt mondta, hogy azért nem akarják a The Sims 5-ön megcsinálni, mert akkor a játékosoknak megint mindent újra kellene kezdeniük a The Sims 4 után, amelynek több mint 80 millió játékosa van és aktív közösségi médiás közössége van. Gorman szerint a korábbi részek az előző termékek helyét vették át a megjelenéskor. Nemrég az Electronic Arts egy blogposztban megerősítette, hogy nagyobb javítások érkeznek a játékhoz, és ezt a játékosok sokan követelték a kiadótól. Egy alapjáték-frissítés érkezik még az októberi kiegészítő előtt. A Life and Death-ből október harmadikán mutatnak meg többet az október 31-ei megjelenés előtt. A tarot mellett talán az új állások és képességek bukkanhatnak fel benne.

A Variety-nek adott interjúban a kiadó még arról is beszélt, hogy hamarosan többet fogunk hallani a Project Renéről is. A The Sims csapata ezen már évek óta dolgozik. Ez már nem az első alkalom, hogy valami többjátékos készül az IP-ből, hiszen 2002-ben a The Sims Online már ilyesmi volt (ez a bukott kísérlet 2008-ban zárta be kapuit).

Szóval úgy látják, hogy nem tudják agyonmonetizálni úgy a The Sims 5-öt, ahogy a 4-et…

Forrás: WCCFTech, Electronic Arts,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.