Double Dragon Revive: méltón áll hozzá a Yuke’s és az ArcSys! [VIDEO]

A legendás franchise új részét a korábban a WWE pankrációs játékaiért felelős stúdió készíti, és mivel a kiadó éppen az az Arc System Works (ArcSys) lesz, ami a verekedős játékok műfajában eléggé egyedi ízt kínál, nem lesz miért csalódnunk.

 

A Tokyo Game Show-ra ki fogják vinni a Double Dragon Revive-ot, így aki esetleg Chibában, a Makuhari Messében járna szeptember 26-a és 29-e között, kipróbálhatja a játékot. Az új képeken láthatjuk Billy Lee-t és Jimmy Lee-t, a Double Dragon franchise két ikonikus főszereplőjét, továbbá az ellenfelek közül is sokat láthatunk. Ők név szerint Roper, Williams, Joji, Anh, illetve Minh. A mozdulatok közül az alap támadást, a fogást, a különleges mozdulatokat, a levegőben bevethető speciális támadásokat, a „szuperspeciális” mozgásokat, illetve a „kritikus támadást” láthatjuk…

Közel négy évtizede fut a Double Dragon franchise, ami több fejlesztőnél is megfordult. A legújabb epizódot (ami látványra a King Of Fighters és a Street Fighter 6 keverékének tűnik) a Yuke’s fogja létrehozni. Egy 3D-s játék lesz, amiben a Lee testvérek ellen régi rosszfiúk is fel fognak bukkanni, de ahogy azt megszokhattuk, oldalnézetes bunyóra kell számítani a játékmenetben. Ugyanazt az egyszerű és intuitív játékmenetet kapjuk, amit anno, viszont az irányítást és a nehézséget a modern korszaknak megfelelően hangolták be. Az élményt azért az ArcSys felügyeli, és mivel nekik tapasztalatuk van bőven a verekedős játékokkal (például a Guilty Gear IP mögött is ők vannak), nem rossz ötlet ez, és így az új játékosok is gyorsan be tudnának kapcsolódni. Ez azért jó, mert több nehézségi szint is lesz (nem fognak csak egyet kínálni), így kicsit könnyíthetünk a dolgunkon.

A harcok során adaptálnunk és variálnunk kell, így nem lehet csak egy mozdulattal végigjátszani azt (így csak egy gomb nyomogatása nem vezet jó eredményhez). Meg kell tanulni az ellenfeleink támadási mintázatát, hogy megtaláljuk a lehető leghatékonyabb időzítést. A pályákon elszórva lesznek fegyverek, hogy felvehessük azokat, de a régiókban eltérő környezeti elemek is lesznek, amiket hasznunkra hajthatunk.

A Double Dragon Revive jövőre érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam), PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.