A Huawei bemutatta új okosóráit és táblagépeit, amelyek elérhetők Magyarországon is

TECH HÍREK – A Huawei Barcelonában ismertette legújabb okosóráit és táblagépeit. Az új HUAWEI WATCH GT 5 sorozatot a TruSense rendszerrel látták el, amely fejlettebb egészségfigyelést kínál. A Pro modell prémium anyagokkal, golf- és terepfutó funkciókkal bővült. Ezen kívül bemutatták a HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition órát is, valamint a HUAWEI WATCH D2 okosórát. A tabletválaszték is frissült, a HUAWEI MatePad Pro 12.2” és MatePad 12 X modellek célja a kreativitás és a hatékonyság növelése.

 

A HUAWEI WATCH GT 5 sorozat az első, amely a TruSense technológiát alkalmazza, javított érzékelőkkel és fejlettebb algoritmusokkal a pontosabb egészségügyi adatokért. A Pro modell EKG-elemző funkcióval is rendelkezik, amely gyorsan, 30 másodperc alatt EKG görbét készít. Az órák két változatban érhetők el: Pro és Standard modellek, mindkettőt divatos kialakítással tervezték. A Pro modell titánötvözetből és kerámiából készült, amely nagyobb tartósságot biztosít. A GT 5 Pro modell speciális terepfutó funkciókkal és golfpálya-térképekkel bővült, valamint szabadtüdős merülési módot is kínál. Az akkumulátor üzemideje akár 14 nap is lehet a nagyobb méretű modelleknél, míg a kisebb verziók akár 7 napos üzemidővel rendelkeznek.

A HUAWEI WATCH D2 okosóra is bemutatkozott, amely TruSense rendszerrel és ultravékony kialakítással érkezik. Az 1,82 hüvelykes kijelzővel rendelkező okosóra egyszerre akár 9 egészségügyi adatot is mér, valamint egészségügyi jelentéseket is készít.

A HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition a csúcstechnológiát és a prémium kivitelezést ötvözi. Az órában új golfpálya- és expedíciós mód található, valamint exkluzív, kétszínű kerettel rendelkezik. A felhasználók a HUAWEI Egészség alkalmazáson keresztül importálhatják és követhetik az útvonalakat, a golfrajongók pedig részletes adatokat és tippeket kaphatnak. Az AI Caddie segéd a játékos képességei alapján javasol stratégiákat és elemzi a lövéseket. Az okosóra kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, így szélesebb közönség számára elérhetők az új egészségfigyelő funkciók.

A HUAWEI MatePad Pro 12.2” táblagép az innovatív Tandem OLED PaperMatte kijelzővel érkezik, amely 2000 nites maximális fényerőt kínál, és valósághű vizuális élményt nyújt. A billentyűzet és a HUAWEI Stylus könnyen tárolható, a GoPaint alkalmazás pedig számos digitális eszközt kínál a kreativitás kibontakoztatására. A FangTian Painting Engine 2.0 technológia támogatja a nagy felbontású vásznakat, így a tablet szinte professzionális eszközként használható művészi munkákhoz.

A HUAWEI MatePad 12 X egy könnyű táblagép, amely különleges színváltó hatással bír. A fémből készült ház illesztések nélküli, stílusos megjelenést biztosít. A PaperMatte kijelző kiváló élményt nyújt az írás, olvasás és megtekintés során, így ideális kreatív feladatokhoz is.

A Huawei az új készülékek bevezetése mellett elindította nemzetközi kampányát is, amelyben a felhasználók megoszthatják digitális műalkotásaikat a HUAWEI Community platformon. A kampány célja a kreativitás ösztönzése és bemutatása.

Alex Huang, a Huawei marketingigazgatója hangsúlyozta a márka elkötelezettségét az innováció mellett, és kiemelte, hogy a cég célja olyan termékek fejlesztése, amelyek értéket teremtenek a mindennapi életben, valamint közelebb hozzák egymáshoz az embereket.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.