Nem csak egy stúdió dolgozik a Battlefielden! De akkor mennyi…? [VIDEO]

Az Electronic Arts befektetői napján megtudtuk, hogy hány stúdiót állított rá Andrew Wilson, a kiadó vezérigazgatója a Call of Duty-riválisnak szánt franchise feltámasztására, ugyanis a Battlefield 2042 nem váltotta be a reményeket…

 

Laura Miele, az Electronic Arts szórakoztatásért és technológiáért felelős elnöke azt mondta, hogy semelyik franchise sem ábrázolja úgy a mindent-bele harcokat, a nagy mértékű, masszív rombolást és a nagy intentizású harcokat úgy, ahogy a Battlefield teszi. A franchise szerinte ezen elemek miatt sikeres, de elismerte, hogy több játék nem volt kellően erős a franchise története során, és főleg a Battlefield 2042-re gondolt ezzel. Hogy a közönségnek megfelelő cím készüljön, a fejlesztés megközelítése is jelentősen változott. Az Electronic Arts a közösséggel dolgozott rajta az utóbbi évben, így az ötletek és a visszajelzések alapján igyekeznek a legjobb élményt létrehozni.

Byron Beede szerint mind a négy stúdiónak, ami az új epizódon dolgozik, szerepe van a Battlefield világának felépítésében. A DICE a többjátékos elemekre fog koncentrálni, míg a Criterion Games az egyjátékos és többjátékos tartalmakra egyaránt hangsúlyt helyezett. A Motive a történetmesélést és az akciójátékokban szerzett képességei alapján egy sztorimódot fog létrehozni, míg a Ripple Effect egy új Battlefield-élményt készít, amit a franchise egyedi DNS-e hajtja meg, és a játékosok eléggé pozitív visszajelzéseket adnak róla a belső tesztek alapján.

A Battlefield Central Tech csapat hajtja meg az új epizód fejlesztését, és ők arra figyelnek, hogy a képességeik kimaxolása érdekében megkapják a fejlesztők a szükséges technológiát és eszközöket. Beede szerint mindezt az Electronic Arts teljes támogatásával teszik, és így a Battlefield legnagyobb, legerősebb és leginkább erre koncentráló csapata jött össze. Már több mint egy éve napi szinten játszanak vele a fejlesztők, és erősen a szoftverstabilitásra koncentrálnak eközben. Később szélesebb körben fogják a játékosokkal tesztelni azt, hogy a játékmenetre, a teljesítményre és a szórakoztatásra vonatkozó visszajelzések segítségével finomhangoljanak.

Majd meglátjuk, hogy mi sül ki ebből…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.