A Lies of P folytatása készülőben: DLC hírek és további részletek!

A Lies of P jövője alakulóban van a közelgő DLC-vel, és a legjobb hír, hogy a játék rendezője megerősítette, hogy dolgoznak a soulslike folytatásán is. Ráadásul megosztották a DLC első zenéjét, valamint egy új képet az akció-RPG bővítményéből.

 

Ha játszottál már a Lies of P-vel, valószínűleg elégedett vagy a Round8 Studio akció-RPG-jével. Több mint egymillióan vásárolták meg a játékot, és még többen próbálták ki a Game Passen keresztül. Ez vezetett oda, hogy egy bővítmény is érkezik a Lies of P-hez, és ami még jobb, hogy egy folytatás is készül, és az elmúlt hónapokban érdekes részletek szivárogtak ki arról, hogy mire számíthatunk ebben a soulslike sorozatban.

Az elmúlt órákban a játék rendezője, Jowon Choi, egy nyilatkozatot tett közzé az X/Twitteren, amelyben részleteket osztott meg a Lies of P DLC-ről, és említést tett a folytatásról is. „Hihetetlen, hogy már egy év eltelt, mióta először hívtunk meg titeket Krat világába. Miközben dolgozunk a következő DLC-n, a folyamatos támogatásotok és szeretetetek mindent jelent számunkra, és motivál minket, hogy tovább építsük a Lies of P világát.” – köszönte meg a rendező a koreai stúdió nevében.

„A Lies of P DLC és a folytatás kapcsán az a célunk, hogy tovább javítsuk, amit jól csináltunk, és fejlesszük azt, amin lehet. Lehet, hogy egyszerűen hangzik, de hűnek maradni az alapokhoz nem könnyű. Szerencsére hihetetlen kollégáim vannak, akikre számíthatok. Egyelőre visszatértünk a munkához, és reméljük, hogy az elvárásaitokból örömöt hozhatunk nektek. Egyébként itt van egy új DLC zene és illusztráció, el tudjátok képzelni, milyen új történet bontakozik ki?” – zárta gondolatait Choi, ismét köszönetet mondva a közösségnek a támogatásért.

Lies of P folytatásának részletei napvilágra kerültek

Valószínűleg még néhány év van hátra, amíg a Lies of P folytatása megjelenik, de már tudjuk, hogy Pinokkió szebb lesz, mint valaha, mivel véletlenül megerősítették, hogy a franchise következő akció-RPG-je az Epic Games népszerű motorját, az Unreal Engine 5-öt fogja használni. Egy másik érdekes részlet, amely még megerősítésre vár, egy álláshirdetésből derült ki, miszerint a Lies of P folytatása nyílt világú lehet. Csak várnunk kell, de már most elmondhatjuk, hogy Pinokkió visszatérése közeleg, legalábbis a bővítményben.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.