A PlayStation következő State of Play közvetítése jövő héten érkezik

A hírek szerint a Sony egy PlayStation bemutatóra készül szeptember végén. Állítólag a jövő héten kerül sor egy új State of Play közvetítésre, amelyet a Sony streamelni fog.

 

Jeff Grubb, a Giant Bomb riportere szeptember 12-én azt mondta, hogy a Sony várhatóan „12 körüli” napon belül tart egy State of Play eseményt, és szerdán egy másik podcastban megismételte ezt az állítást.

„A Sony következő State of Play közvetítése szinte biztosan szeptember 24-én lesz” – mondta Grubb ma.

Ha a jövő héten valóban megtartják az eseményt, azt arra használhatják, hogy bejelentsék a régóta várt Horizon Zero Dawn Remastered verziót, amelyet nemrégiben értékelt az ESRB.

Grubb azt is elmondta, hogy hallott egy másik PlayStation remasterről, amely fejlesztés alatt áll, és amely „még kevésbé izgalmas” mint a Horizon Zero Dawn Remastered, és ezt is bemutathatják a jövő heti eseményen.

A PlayStation közelgő megjelenései közé tartozik a Lego Horizons, amely várhatóan november közepén érkezik, és a Bungie Marathonja, amelyről azt mondják, hogy 2025-ös megjelenést céloz meg.

A legutóbbi State of Play májusban zajlott, és többek között olyan címeket mutattak be, mint az Astro Bot, a Concord, a Dynasty Warriors Origins, a Monster Hunter Wilds és a God of War Ragnarök PC verziója.

A Sony a múlt héten egy technikai bemutató során mutatta be a régóta várt PS5 Pro-t, amely novemberben jelenik meg, 700 dolláros / 700 fontos / 800 eurós áron.

A szeptemberi PlayStation Plus Game Catalogue és Classics címek kedden jelentek meg. Ezek közé tartozik a The Plucky Squire, a Night in the Woods, az Under the Water, a Secret Agent Clank és a Mister Mosquito.

Forrás: VideoGameChronicles
https://www.videogameschronicle.com/news/playstations-next-state-of-play-broadcast-is-coming-next-week-its-claimed/

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.