Assassin’s Creed Shadows: minden platformon lehetőségünk lesz a magas frame rate-re? [VIDEO]

A Ubisoft franchise-ának következő része nem biztos, hogy csak 30 FPS-sel lesz játszható, de ez még csak pletyka formájában hallható információ…

 

A pletykák szerint minden platformon 60 FPS grafikus mód is lesz az Assassin’s Creed Shadowsban. Így a PlayStation 5, az Xbox Series X, az Xbox Series S, a PC, a macOS és az iPadOS is felajánlhatja a magas frame rate-et (és a PlayStation 5 Pro esetében ez evidens lenne, az ugyanis a francia kiadó játékát megelőző héten rajtol majd el a boltokban…). A pletyka szerint a PlayStation 5 Pro-n lesz a legjobb képminőség, bár ezt minden bizonnyal egy felsőkategóriás PC majd felül fogja tudni múlni.

A pletyka a Twitteren az Arabhardware nevű felhasználótól származik, amit aztán egy, az Assassin’s Creedhez köthető fiók lefordított és megerősített. Az AnvilNext engine használata miatt a játékmenet fizikája is javult a pletyka alapján, és például arról is szót ejtett, hogy ha az ellenfelek túl sokáig állnak a napon, napszúrást kaphatnak, amitől elájulhatnak. Az időjárás rendszere kb. ugyanúgy befolyásolhatja az eseményeket, ahogy anno a The Legend of Zelda: Breath of the Wildban láthattuk. Ha esni fog az eső, az ellenfeleink nem fogják hallani emiatt a lépteinket.

Yasukeként nem lesz lehetőségünk elbújni, és ő fog zajt kelteni a mozgása során, viszont lesz egy íja és nyila, amivel lopakodva le tudja szedni ellenfeleit. Thierry Dansereau, a művészeti igazgató a Playnek azt mondta, hogy az Assassin’s Creed Mirage-ná nagyobb, de a Valhallánál kisebb méretű lesz az Assassin’s Creed Shadows bejárható területe, így kb. az Assassin’s Creed Odyssey-vel egy szinten lesz. A játék többnyire Honshuban fog játsódni, ugyanis itt történtek a Oda Nobunagához köthető események.

Az Assassin’s Creed Shadowsról a Tokyo Game Show-n többet fog mondani a Ubisoft, a játék pedig november 15-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, Macre és iPadre.

Forrás: WCCFTech, Play

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)