Új Inzone OLED-monitor kiadására készül a Sony?

TECH HÍREK – Ha nagyobb felbontású lesz az új monitor, akkor a Sony alaposan a zsebünkbe nyúlhat, ha szeretnénk egy ilyet szerezni…

 

A Sony nem csak a PlayStation konzolokról, vagy más eszközeiről (televíziók, fejhallgatók, más audioeszközök) ismert, ugyanis 2022-ben a játékokra kihegyezett minitorok piacára is belépett, amikor kiadta a cég az első Inzone M9-es monitort. Azóta eltelt két év, és nem nagyon beszélt a Sony arról, hogy mi jöhet a későbbiekben, de most úgy tűnik, hogy az M9 nem egy egyszeri próbákozás volt a cég részéről.

A Weibón (ez lényegében a Twitter kínai pótlása) bukkant fel, hogy állítóag a Sony az első OLED-es Inzone monitor kiadására készül. Ez lesz az új zászlóshajó modell, és a kinézete alapján eléggé hasonlít az M9-esre: a keret, a kinézet, az állvány mind a régebbi modellre hasonlít, de a specifikációkról és a funkciókról jelenleg még nem sokat tudunk. Van amúgy a piacon egy másik Inzone monitor is, az M3-as, de ez az olcsóbb modell.

Ám ahogy telt az idő, a riválisok gyorsan maguk mögé utasították a Sony-t, ugyanis a többiek is jó minőségű monitorokat adtak ki játékokra szánt funkciókkal, technológiákkal, és így lassan már a professzionális (például grafikus munkálatokhoz, televíziós iparba szánt) kijelzőkkel is fel tudják venni a versenyt. Ez lehet az új Inzone OLED monitor legnagyobb kihívása: miképp tud versenyben maradni a többiekkel szemben? A válaszra elvileg sokat nem is kell már várnunk.

A pletyka szerint az új monitor szeptember 25-én már a boltokban lesz. Nem tudni még, hogy mennyiért, de az Inzone M9 árazásából lehet kalkulálni. Ha 1440p felbontást tud, akkor bőven 800-1000 dollár (320-400 ezer forint) közötti összeget kell majd érte perkálnunk, és ha 4K-képes kijelző lesz, bőven 1000 dollár feletti összeget kell majd érte fizetni.

Mindez még nem hivatalos, de a Sony-nak nem lesz egyszerű feladata.

Forrás: WCCFTech, Weibo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.