Warhammer 40K: Space Marine 2: jó európai eredmények, de a kép nem teljesen tiszta!

Bár a Saber Interactive és a Focus Entertainment játéka valóban korrekt eladásokkal büszkélkedhet a mi kontinensünkön, az eredményét pár tényező torzítja.

 

Másfél hete közölte a Focus Entertainment, hogy a megjelenése napján nemzetközileg több mint 2 millió eladást mutatott fel a Warhammer 40K: Space Marine 2. Ehhez most hozzátett Christopher Dring, a Gamesindustry főszerkesztője is. A GSD adatai alapján a Space Marine 2 Európában 2024 második legtöbb példányban eladott játéka lett, és csak a Helldivers 2 előzte meg. Sok neves címet utasított maga mögé (The Last of Us 2: Remastered, Dragon’s Dogma 2, Final Fantasy VII: Rebirth, Tekken 8, F1 24, WWE 24, Star Wars Outlaws, Prince of Persia: The Lost Crown).

De nem véletlenül mondtuk, hogy a kép nem tiszta: két nagyobb játék is hiányzik a listáról. A Palworld (amiről írtuk a nap folyamán, hogy a PlayStation 5 verzió körül zűr llehet) és a Black Myth: Wukong nincs a listán, ugyanis a GSD ezen játékok fejlesztőinek eladásait nem követi nyomon. Februárra a Palworld már több mint 15 milliónál járt, és a Black Myth: Wukong alig egy hónap alatt már több mint 20 millió értékesítést hozott össze, valószínűleg mindketten megelőzik a Warhammer legújabb játékát, így az talán fel sem férne a dobogóra…

A Warhammer 40K: Space Marine 2 hamarosan megkapja az ultraszéles kijelzők támogatását, privát PvE lobbikat, illetve a Battle Barge-ban egy edzőarénát. A második szezonnal új PvE küldetések, egy új ellenféltípus és a Lethal nehézségi szint jön, a harmadikkal az új PvE küldetéseken és egy újabb ellenféltípuson túl egy új PvP játékmód és arénák jönnek. A negyedik szezonnal érkezik a horda mód, egy új ellenféltípus, illetve egy új fegyver is. Közben az Nvidia DLSS 3-at és az AMD FSR 3-at is elkezdi majd támogatni.

Az eredmények tehát elég jók…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)