Frasier – A dumagép 2. évada mától elérhető a SkyShowtime platformján

MOZI HÍREK – A CBS Studios Emmy-jelölt vígjátéksorozatának főszereplője Kelsey Grammer. A sorozat a mai napon rögtön két epizóddal debütál, az új részek pedig hetente érkeznek.

 

A Frasier – A dumagép második évadában dr. Frasier Crane egy epizód erejéig visszatér rádiós gyökereihez a Seattle-i KACL rádióadónál. Az epizódban a korábban bejelentett, az eredeti Frasier – A dumagép című sorozatból ismert vendégszereplők térnek vissza, köztük Dan Butler mint Bob „Bulldog” Briscoe, Edward Hibbert, aki Gil Chesterton szerepében látható, és Harriet Sansom Harris, aki Frasier elbűvölően ördögi ügynökét, Bebe Glazert alakítja.

A Frasier – A dumagép című sorozatot a Los Angeles-i Paramount Studiosban élőben, közönség előtt forgatták. A sorozat a legendás Frasier Crane (Grammer) életének következő fejezetéről szól. A főhős visszatér a Massachusetts állambeli Bostonba, hogy szembenézzen a legkülönbözőbb kihívásokkal, új kapcsolatokra tegyen szert, és végre valóra váltsa régi álmait. A sorozat további szereplői Jack Cutmore-Scott, aki Frasier fiát, Freddyt alakítja; Nicholas Lyndhurst mint Frasier régi főiskolai barátja, Alan, akiből egyetemi tanár lett; Toks Olagundoye, aki Oliviát, Alan munkatársát, az egyetem pszichológiai tanszékének vezetőjét játssza; Jess Salgueiro mint Frasier és Freddy szomszédja, Eve; valamint Anders Keith, aki Frasier unokaöccse, David bőrébe bújt. Peri Gilpin is visszatér a második évadban, és vendégszereplőként ismét a közkedvelt Roz Doyle-t alakítja. A korábban bejelentett vendégszereplők közé tartozik még Rachel Bloom, Yvette Nicole Brown, Greer Grammer, Patricia Heaton és Amy Sedaris. A legendás rendező, James Burrows is visszatér két epizód rendezésének erejéig.

Az eredeti Frasier – A dumagép című sorozat máig tartja a legtöbb Emmy-díjat nyert vígjátéksorozat rekordját 37 elismeréssel és 107 jelöléssel. A Frasier forgatókönyvét Chris Harris (Így jártam anyátokkal) és Joe Cristalli (Családom, darabokban) írták, akik Grammerrel, Tom Russóval és Jordan McMahonnal együtt egyben a sorozat vezető producerei is. A sorozatot a CBS Studios a Grammer’s Grammnet NH Productions közreműködésével készítette. A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

Forrás: Skyshowtime sajtóanyag

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.