Homeworld 3: hamarabb jönnek az eddig tervezett tartalmak!

A Blackbird Interactive a Steamen közölte, hogy a Homeworld 3 tartalmi bővítési menetrendjét egy kicsit átírta; lényegében ráléptek a gázpedálra.

 

A fejlesztők tehát elmondták, hogy az 1.2-es frissítés után miképp fogják a Homeworld 3-at bővíteni, ugyanis a játék nem nagyon nyert el a közönség tetszését: a Steamen többnyire negatív értékelésekkel rendelkezik, ugyanis a játékosok szerint alapvető funkciók hiányoznak belőle, miközben a játékmenet és a mechanikák a legjobb esetben is csak átlagosak. Erre a Blackbird Interactive úgy határozott, hogy az eddig tervezett tartalmakat gyorsabban kihozzák!

Így az eddig bejelentett összes fizetős és ingyenes DLC egy csomagban fog megjelenni novemberben, mert a fejlesztők szerint így koncentrálhatabban élhetnek az erőforrásaikkal, és a közönség egy jobb minőségű élményben részesülhet. Így kettő, eredetileg 2025-re tervezett DLC-t előrehoztak az ősz utolsó hónapjára, azaz novemberben három ingyenes frissítés, továbbá két fizetős DLC fog érkezni egy nagyobb frissítésben, ezzel le is zárják az első évre tervezett tartalmak publikálását.

Mindenki, aki anno ezt a season pass-t megvásárolta, megkap minden tartalmat, beleértve azokat a módosításokat is, amiket a közönség hatására valósítanak meg. Az egyik ilyen példa a Skirmish módban a hipertér-ugrás, és lehet választani a sztoriküldetések közül is. További módosítások is lesznek a rajongók visszajelzései alapján, hogy ezzel egy kicsivel jobb helyzetben találhassa magát a felettébb alacsony hangon kezdő Homeworld 3.

Szóval novemberre tervezi a Blackbird Interactive a Homeworld 3 nagyobb frissítését, de ezért meg kell kérdeznünk, hogy vajon mennyi ideje állnak készen a DLC-s tartalmak, ha ennyivel hamarabb el tudják juttatni azokat a közönség elé? Emiatt joggal gondolkodhatunk el azon, hogy mi mindent vágtak ki az alapjátébkól, hogy az végül fizetős DLC lehessen…

De annyit valószínűleg biztosra is vehetünk, hogy ha kiadják novemberben a nagy frissítést, a fejlesztők ezután egy kicsit lassítani fognak a tempón (pláne akkor, ha november végén adják ki azt, mert akkor korábban elmennek szabadságra…).

Forrás: WCCFTech, Steam

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)