Warhammer 40k Space Marine 2: már készülne is a folytatás, vagy egy DLC? Nagyszerű hírek a Warhammer rajongóknak!

A Space Marine 2 rendezője már dolgozik új történeteken egy DLC-hez vagy egy esetleges folytatáshoz. Dmitry Grigorenko, a játék rendezője már benyújtotta az ötleteit a Saber Interactive stúdióhoz, hogy megkapja az engedélyt.

 

Nehéz bármi mást mondani a Space Marine 2-ről, mint hogy óriási sikert aratott. A Saber Interactive Warhammer 40K-alapú játéka, amely a Relic 2011-es kiadásának folytatása, 81%-os pozitív értékelést ért el a Steamen, és lenyűgöző játékoslétszámot produkált. Azonban a lövöldözős játék még messze nincs befejezve, hiszen az amerikai stúdió nemcsak javításokat tervez a játék további fejlesztéséhez, hanem DLC-ket és akár egy folytatást is készítenek.

Egy interjúban, amelyet az IGN készített, Tim Willits, a stúdió operatív igazgatója elmondta, hogy Dmitry Grigorenko, a játék rendezője már benyújtott néhány történetötletet, amelyeket jövőbeli bővítésekben vagy akár egy harmadik játékban is megvalósíthatnak. Bár ezek az ötletek még kezdeti fázisban vannak, Willits világossá tette, hogy a csapat izgatott a lehetőségek miatt. „Most szó szerint levegőt veszünk” – mondta, utalva a Space Marine 2 befejezéséhez fűződő intenzív erőfeszítésekre.

Willits szerint a csapatnak egy kis időre van szüksége, hogy átgondolják a jövőt, de a játék sikere döntő tényező volt a franchise további fejlődésének ösztönzésében. Ezen felül a Space Marine 2 története könnyen bővíthető bővítésekkel vagy további tartalmakkal, túl azokon a frissítéseken, amelyek már be lettek jelentve, például az Operations Mode és a PvP módhoz kapcsolódóan, amelyek reményteljes jövőt ígérnek.

Valóban, a Space Marine 2 sikere fordulópontot jelentett a Saber Interactive számára, és Willits biztos benne, hogy továbbra is új tartalmakat fognak nyújtani a Warhammer rajongóknak, akár egy bővítés, akár egy folytatás formájában, ha a Games Workshop engedélyezi. „Biztosan állíthatom, hogy nem fogjuk cserben hagyni a Warhammer rajongóinkat a jövőben. Túl nagy siker ahhoz, hogy elengedjük!” – mondta, megerősítve a stúdió szándékát, hogy tovább kutassa a Warhammer 40,000 univerzumát.

Xboxon is óriási siker volt

A Space Marine 2 hatalmas sikert aratott Xbox Series X|S konzolon is, és a legnépszerűbb Warhammer 40K játékká vált a platformon. A tízéves várakozás után, amely az elődjét követte, a játék túlszárnyalta az elvárásokat, több mint 33 755 játékos ért el eredményeket az első héten, megduplázva az előző címek, például a Darktide eredményeit. A korai hozzáférés és a magas rajongói kereslet megszilárdította sikerét, így ez a folytatás az egyik legfontosabb megjelenés lett a Warhammer 40K történetében.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.