Assassin’s Creed Shadows: a Valhallát idéző építkezési mód szivárgott ki

Az Assassin’s Creed Shadows eddig titokban tartotta, de most napvilágot látott egy Sims-szerű játékmód, amelyben bázist építhetünk házak és utak elhelyezésével. A kiszivárgott funkció a Valhallában látott településfejlesztés folytatásának tűnik.

 

Eddig az Ubisoft főleg az Assassin’s Creed Shadows karaktereiről, harcstílusairól és a Japánban játszódó kaland történetéről osztott meg információkat. Ma azonban a közösséget meglepte egy Sims-stílusú újdonság: egy olyan mód, amelyben Naoe és Yasuke bázisát személyre szabhatjuk házak, utak és dekoratív elemek elhelyezésével.

Ez az információ nem közvetlenül az Ubisofttól származik, hanem a jelek szerint idő előtt jelent meg az IGN China oldalán (a Eurogamer UK révén); ahogy várható volt, a portál azóta törölte az Assassin’s Creed Shadows ezen módjára vonatkozó minden hivatkozását. Ennek ellenére a közösség gyorsan megosztotta ezt az opciót, amely látszólag a Valhallában látott településfejlesztés folytatásának tűnik.

Bár keveset tudunk erről a váratlan játékelemről, az IGN China által megosztott képek egy olyan élményt mutatnak, amely hasonlít a Sims építkezési módjára: egy üres területen indulva a játékosok épületeket és dekorációkat (például utakat, kutakat és hidakat) helyezhetnek el, hogy létrehozzák a tökéletes bázist. Az Assassin’s Creed Shadows ezen újdonsága pedig valószínűleg nem csak esztétikai célokat szolgál, hiszen valószínű, hogy a felhasználónak előnyöket is kínál. A játékmód részleteit akkor ismerhetjük meg teljesen, amikor az Ubisoft hivatalosan is bemutatja.

 

Az Ubisoft Japán lemondta a Tokyo Games Show 2024 közvetítését

 

Az Assassin’s Creed Shadows újdonságain túl érdemes megemlíteni, hogy az Ubisoft bejelentette a Tokyo Games Show 2024 közvetítésének váratlan lemondását. Az Ubisoft Japán X-posztjában (Genki X révén) az áll, hogy a döntést „különféle körülmények” miatt hozták meg, bár részleteket nem közöltek.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.