Mortal Kombat 2: egy területen már biztos, hogy a második film felülmúlja az előzőt!

MOZI HÍREK – A Mortal Kombat 2 sztárja szerint a reboot-film folytatása epikus számú harcot tartalmaz majd…

 

 

A Mortal Kombat 2 lenyűgöző számú bunyós jelenetet tartalmaz majd a film egyik sztárja szerint. Annak ellenére, hogy a 2021-es Mortal Kombat akkor mutatkozott be, amikor a COVID-19-es zárlatok után lassan újra kinyitottak a mozik, a Warner Bros. számára nagy sikert hozott. Az akkor még HBO Max néven futó streaming szolgáltatás legnagyobb premierfilmje lett. Olyan filmeket utasított maga mögé, mint a Dűne és a Godzilla vs. Kong. A folytatást megrendelték, és 2025-ben mutatják be, az eredeti szereplők nagy részének visszatérésével.

Mechad Brooks, aki Jaxet játszotta a Mortal Kombatban, és a folytatásban is újra szerepelni fog, a CBR-nek nyilatkozott, és elárulta, hogy a készülő filmben 27 harci jelenet lesz. Elmondta: „Ebben a filmben sokkal többet láthatsz majd Jax személyiségéből, a humorából; sokkal többet abból, amiben hisz, és néhány nagyon-nagyon félelmetes harcot. A filmben 27 bunyó van, és nagyon keményen dolgoztunk, hogy ezeket jól megcsináljuk”. Valószínűleg ezek közül a harcok közül sok párban zajlik majd, mint az első filmben, ahol számos karakter egy-egy jeleneten belül, egy az egy ellen vívott egyéni harcot. A közel 30 küzdelem azonban még mindig lenyűgöző szám, ami izgalmas összecsapásokat tesz lehetővé a harcosok között.

 

A Mortal Kombat 2 kibővíti mindazt, amit az első részben láttunk

 

Az első film azzal ért véget, hogy Cole Young (Lewis Tan) elindult, hogy beszervezze az MK ikonikus alapemberét, Johnny Cage-et, hogy csatlakozzon a hősökhöz, és készüljön fel a közelgő Mortal Kombat bajnokságra, amelyet a folytatás valószínűleg bemutat majd. Karl Urban, akit leginkább Billy Butcher szerepéről ismerhetünk a The Boysban és Éomer szerepéről A Gyűrűk Ura-filmekben, kapta meg Johnny Cage szerepét. A szereplőgárda további magasan jegyzett új tagjai: Tati Gabrielle (The Chilling Adventures of Sabrina) mint Jade, Adeline Rudolph (Riverdale) mint Kitana, és Martyn Ford (F9: The Fast Saga) mint a gonosz Shao Kahn.

A Mortal Kombat 2 visszatérő szereplői közül Brooks mellett a közelmúltban Emmy-díjat nyert Hiroyuki Sanada is visszatér Skorpió szerepében.

A Shōgun társszereplője, Tadanobu Asano pedig Raiden szerepében tér vissza. Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Ludi Lun, Max Huang és Chin Han újra szerepelni fognak Cole Young, Sonya Blade, Kano, Liu Kang, Kung Lao és Shang Tsung szerepében. Joe Taslim Bi-Han szerepében jelenik meg újra, de karaktere, Sub-Zero a rajongók népszerű kedvenceként, Noob Saibotként fog újjászületni, miután az előző filmben Scorpion végzett vele. A karakterek ilyen nagy létszámával a rajongók rengeteg, a játék szellemiségének megfelelő harcra számíthatnak a készülő filmben, amely remélhetőleg méltó lesz mind az elődjéhez, mind az ikonikus játékokhoz…

Forrás: CBR

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."