Dynasty Warriors: Origins: 1 az 1000 ellen, de nem idén! [VIDEO]

Az Omega Force és a Koei Tecmo ugyanis nem fogja idén elhozni a régóta futó Dynasty Warriors franchise legújabb felvonását.

 

A Dynasty Warriors: Origins egy névtelen hőst vezet be a Warriors történetének 1 vs. 1000 elleni játékmenetébe, amikor egy titokzatos harcművész lép a játék epikus történetének élére. A cím a franchise történetének legintenzívebb harcát ígéri. A történet egy olyan korszak hajnalán kezdődik, amikor a Három Királyságban hatalmas felfordulás kezdődik, amikor az eredeti főhős (egy amnéziás utazó harcművész) a nagy konfliktus közepén találja magát.

Itt a játék hőse részt vesz az ősi Kína drámai történetében, ahol aktív szerepet játszik a történetben, miközben a játékosok első kézből tapasztalhatják meg a háború sújtotta ország drámáját. Az utazás során a játékosok a főhős szerepében különböző döntéseket hoznak (de ő is hordoz egy titkot), amelyek hatással lesznek a Három Királyságra, és segítenek izgalmas új módon bemutatni a történelem egy viharos időszakát. A csaták során a névtelen hős néha egyedül vág neki a harcnak, máskor pedig szövetséges tisztekkel és katonákkal együtt rohamozza meg a nagy ellenséges erőket. A játékosok támaszkodhatnak a kísérő Musou-tisztek erejére, parancsokat adhatnak az egységeknek, vagy nekironthatnak a közeledő seregeknek, változatos stratégiákkal hódíthatják meg a halálos csatateret az 1 az 1000 elleni akció eme epikus bemutatóján.

A Dynasty Warriors: Origins során számos jól ismert és erős tiszt, például Lu Bu is várja majd, hogy próbára tegye a fiatal harcművész képességeit. A közel emberfeletti erővel rendelkező tisztek elleni harcok olyan harcokat eredményeznek, amelyek egyszerre rendkívül akcióközpontúak és kihívást jelentőek, miközben a játékosok minden egyes összecsapás során a székük szélén ülnek. Ez a rendkívüli erő a szövetségeseinken is virágzik, mivel a főhőst kísérő társ-tiszt átmenetileg játszhatóvá válhat, ha bizonyos feltételek teljesülnek a csata során, ami egy teljesen más léptékű dominanciával rendelkező ellenségek kiirtásának izgalmas élményéhez vezet.

A Dynasty Warriors: Origins január 17-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.