Kiszivárgott az Assassin’s Creed Shadows legújabb fejlesztői naplója! [VIDEO]

Kissé kínos, amikor a Ubisoft esetében szinte minden egyes játék ilyen-olyan formában kiszivárog, hát még akkor, amikor egy, már bejelentett cím tartalmai jutnak ki az internetre!

 

Pedig ez történt most is. A kínai IGN hozta nyilvánosságra a hamarosan megjelenő Assassin’s Creed-epizód fejlesztői naplóját, amelyben játékmenetet is láthatunk. Az alig öt perces videóban láthatnánk a dinamikus világot (ugyanis azóta letiltották a hozzáférést), és ez egy újabb szivárgás az Assassin’s Creed Shadows kapcsán, hiszen régebben hallottunk a dinamikus időjárásról is, ami a játékmenetre lesz hatással. Így ha esni fog, akkor ellenfeleink nem fogják hallani a lépéseinket, hiszen a hulló eső elnyomja majd a lépések hangját. Ha egy nagy vizes részen kell átkelnünk, akkor pedig jobb ötlet lehet télig várni, hiszen akkor befagy a víztömeg, így a jégre lépve átjuthatunk a túloldalra.

Az új animációs stíllust is tesztelik az Assassin’s Creed Shadowsból, és a rejtekhelyet is megnézhetjük, ami egy hektárnyi föld lesz. Itt felépíthetjük a kis hadiközpontunkat, ahol a felszereléseinket tárolhatjuk, de lesz egy dojo és egy oltár is. Az épületeket teljes egészében testre szabhatjuk, így úgy nézhetnek ki, ahogy azt mi szeretnénk, így például a tető dizájnját, vagy a falak színét is módosítani lehet. Az Insider Gamingnek mutatott anyagból pedig az is kiderült, hogy az Assassin’s Creed: Valhallában látottakra kell felkészülni, de sokkal kiterjedtebb formában.

A játékról már régóta tudjuk, hogy nem lesz akkora méretű mint az Assassin’s Creed: Valhalla, viszont az előző epizódhoz, az Assassin’s Creed: Mirage-hoz képest nagyobb világot járhatunk be Japánban, ugyanis itt fog játszódni az Assassin’s Creed Shadows, ami november 12-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re. A Mac/iPad páros is megkapja, de azért az felettébb meglepő, hogy mintha most kimaradt volna az Amazon Luna, hiszen a francia kiadó támogatja a streamelő szolgáltatást…

Biztos utólag csatlakozik majd oda is.

Forrás: WCCFTech, IGN, Insider Gaming

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)