A Xiaomi bemutatta a Xiaomi 14T sorozatot, mely kiváló éjszakai fényképezést és fejlett mesterséges intelligenciát kínál

TECH HÍREK – A Xiaomi bemutatta legújabb zászlóshajó okostelefon-sorozatát, a Xiaomi 14T sorozatot, amelyet a fotózás iránt érdeklődő felhasználóknak terveztek, különös figyelmet fordítva az éjszakai fényképezési lehetőségekre. A széria mesterséges intelligenciával (AI) támogatott funkciókat kínál, melyek éles és élénk képek készítését teszik lehetővé bármilyen fényviszony mellett. A sorozat egyesíti az erős MediaTek processzorokat és az AMOLED kijelzőket, zökkenőmentes használati élményt biztosítva.

 

Emellett a vállalat bemutatta a globális piacra szánt Xiaomi MIX Flip modellt, amely stílusos kialakításával és strapabírásával kiemelkedik. A készülék a Xiaomi új HyperOS rendszerével akadozásmentes működést biztosít, a Leica kamerarendszerének köszönhetően pedig professzionális fotózási teljesítményt nyújt. A modell hamarosan Európában is elérhető lesz, azonban Magyarországon egyelőre nem kerül forgalomba.

 

Éjszakai fotózás a következő generációs optikákkal

 

A Xiaomi 14T sorozat, különösen a Pro változat, kifejezetten erős teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között is, a Xiaomi fejlett képalkotási platformjának és a Leica optikának köszönhetően. A 14T Pro tripla kamerás rendszere öt különböző fókusztávolságot kínál, a fő kamera pedig egy nagy méretű 50 MP-es érzékelőt használ. A Xiaomi AISP platformjának támogatásával a készülékek dinamikus tartományt javítanak, csökkentik a zajt és gazdag részletességet biztosítanak éjszakai felvételeknél is.

A széria másik modellje, a Xiaomi 14T, szintén fejlett kamerarendszert kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző fókusztávolságokkal éles és részletgazdag képeket készítsenek.

 

AI funkciók a mindennapokban

 

A Xiaomi 14T sorozat számos fejlett AI-alapú funkcióval van ellátva, amelyek segítik a felhasználókat mindennapi tevékenységeik során. A Google-lel együttműködve kifejlesztett Circle to Search funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és hatékonyan keressenek az okostelefonjukon megjelenő információk között. Emellett a Google Gemini alkalmazás segíti a felhasználókat a különféle feladatok elvégzésében, legyen szó írásról, tanulásról vagy tervezésről.

A Xiaomi kiemelten figyel a felhasználói élmény folyamatos fejlesztésére, amit több száz szoftverfrissítés is bizonyít. A sorozat olyan funkciókat kínál, amelyek javítják a többnyelvű kommunikációt és növelik a hatékonyságot az AI által támogatott megoldásokkal.

 

Kiváló kijelző és hangminőség

 

A Xiaomi 14T sorozat lenyűgöző, 6,67 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely éles képeket és élénk színeket biztosít beltéren és kültéren egyaránt. A Dolby Atmos technológiával felszerelt sztereó hangszórók gazdag hangélményt nyújtanak, amely javítja a zenehallgatás, a filmnézés és a játékok élményét.

 

Teljesítmény és hatékonyság

 

A Xiaomi 14T Pro a MediaTek Dimensity 9300+ processzorral érkezik, amely jelentős teljesítményjavulást nyújt, különösen a grafikai alkalmazások terén. A hűtőrendszer biztosítja, hogy a készülék ne melegedjen túl, miközben csúcsteljesítményt nyújt. A Xiaomi 14T modell szintén erős hardverrel rendelkezik, amely hatékony multitaskingot és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít.

A készülékek erős akkumulátorral és gyors töltési funkcióval érkeznek. A Xiaomi 14T Pro modell vezeték nélküli töltési lehetőséget kínál, míg mindkét modell támogatja a gyors vezetékes töltést.

 

Árak és elérhetőségek

 

A Xiaomi 14T Pro 329.990 forinttól, a Xiaomi 14T 239.990 forinttól lesz elérhető szeptember 26-tól a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül. A készülékek több színváltozatban is kaphatók lesznek, beleértve a környezetbarát Lemon Green változatot is.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.