Dragon Age: The Veilguard: a visszatérő karakterek kiegyensúlyozása sem maradt el!

A visszatérő karaktereket nem lehetett csak úgy betenni a Dragon Age 4-be, amiből nem marad ki a románc sem, és itt is lehetnek eléggé pikáns dolgok…

 

John Epler, a Dragon Age: The Veilguard kreatív igazgatója az IGN-nek elmondta, hogy sosem volt egyetlen koncepció sem a játékból, ahol Solas nem lett volna központi szerepben. Hiába csak a Dragon Age: Inquisitionben bukkant fel, ikonikus karakterről van szó, aki egy kedves, rejtélyes bajtárs volt az előző részben, most pedig főbb szereppel bír a The Veilguardban. A sztori hátát az adja, hogy mi történt a Dragon Age: Inquisition Tresspasser DLC-jében. Sok dolog változott azóta a The Veilguard koncepciójában. Több sztorikoncepció volt, köztük olyan is, ahol nem nagyon jutottunk messze a Solas elleni küzdelemben.

A főhős, Rook lényegében Solas ellentéteként lett megtervezve. Így sok interakció és párbeszéd alakulhat ki Rook és Solas között, ami kiterjesztheti kettejük viszonyát. A BioWare régebben kapott egy olyan kérdést is, hogy miképp döntenek arról, hogy ki legyen benne a Dragon Age: The Veilguardban, és arra jutottak, hogy van-e elmesélendő történetük, mert nem akarnak csak azért visszazohni valakit, hogy rá mutathassunk és azt mondjuk, hogy ismerjük őt. Morrigan például vissza fog térni, nem beszélve a Dragon Age: Inquisition főszereplőjéről.

Corinne Busche, a rendező pedig a párkapcsolati jelenetekről beszélt: „Némelyikük elég érzéki. Némelyikük testesebb, némelyikük romantikusabb, némelyikük pikánsabb. Lehet, hogy koporsóban ébredsz, de az is lehet, hogy nem. A játékosok beleszerettek Lace Hardingba, és mi meghallgattuk őket. Amikor eljutottam ahhoz a jelenethez, és megláttam a kész filmváltozatot Taash-szel, ordítottam. Üvöltöttem. Tényleg lehetőséget kapok arra, hogy megismerjem [Neve-t], legyen az plátói vagy romantikus kapcsolat, segítek a képességeinek kialakításában, és növelem azokat a képességeket, amelyek nagyon jól működnek a saját személyes felépítésemmel.

Bizalmat, megértést fogsz kialakítani. Ez nem jelenti azt, hogy mindig egyet fogtok érteni… Szeretek úgy gondolni a kapcsolatokra, hogy nem feltétlenül azt nézem, hogy mennyire kedvelnek téged, hanem azt, hogy mennyire jól ismered őket. Minden családban vannak civakodások, de ez igazából arról szól, hogy fejleszd a megértésedet a Fátyolőrség minden egyes tagjával szemben, és ez viszont lehetővé teszi, hogy jobban tudjanak csapatként dolgozni,” mondta Busche.

A Dragon Age: The Veilguard október 31-én jelenik meg PlaySation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: WCCFTech, PCGamer, IGN,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.