Hell is Us: két és fél évnyi csendet tört meg a Rogue Factor játéka! [VIDEO]

Elképesztő, de igaz: a Nacon ezt a játékot még 2022 áprilisában jelentette be, de azóta semmit sem hallottunk róla… egészen mostanáig!

 

A Hell is Us egy külső nézetes akció-kalandjáték, amely ötvözi az intenzív közelharcot a felfedezés izgalmával. Fedezzünk fel egy félig nyitott világot, hogy választ találjunk a kérdéseinkre, és találkozzunk rejtélyes lényekkel az út során. Az országot megosztó polgárháború mellett a régiót egy rejtélyes csapás sújtja, amely természetfeletti lényeket hozott létre, amelyeket semmilyen modern fegyver nem tud legyőzni. Egy másik korból származó drónunk és kardunk hű szövetségeseink lesznek, miközben utat vágunk magunknak a félelmetes kimérák által fertőzött vidéken, és megpróbáljuk megfejteni megjelenésük rejtélyét.

Nincs térkép, nincs iránytű, illetve nincsenek küldetésjelzők sem. Az ösztöneink követése a kaland része lesz. Élvezzük az egyedülálló élményt, amely az innovatív írásmód és a pályatervezés segítségével lehetővé teszi, hogy saját döntéseket hozzunk, és a felfedezés során az ösztöneinkre hallgassunk. A felfedezéseink csakis a mieink lesznek. Kardok, lándzsák és fejszék is lesznek, amelyeket bevethetünk. A kifejezetten e természetfeletti lények elleni harcra kovácsolt fegyverek széles választéka áll rendelkezésre. Meg kell tanulnunk, hogyan küzdjünk meg ezekkel a szörnyekkel, és bölcsen kell használnunk a drónunkat, hogy életben maradjunk.

Jonathan Jacques-Belletete, a kreatív rendező szerint a Hell Is Us központi témája, hogy az emberi erőszak egy örök körforgás, amelyet az emberi érzelmek és szenvedélyek táplálnak. Ez felettébb érdekessé teheti a két és fél éven át teljesen eltűnt játékot, aminek új megjelenési időszakot is adott a Nacon, ugyanis eredetileg az volt a terv, hogy 2023-ban fog megjelenni.

Ez értelemszerűen nem jött össze: az új megjelenési időszak 2025 lesz, és elvileg ekkor fog a Rogue Factor játéka felbukkanni PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re. Először láthatunk a játékból értelmesebb felvételeket, de ezek után nem lepődnénk meg, ha a Hell is Us megint eltűnne két évre…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)