The Midnight Walk: agyagból készült sötét fantasy VR-ban! [VIDEO]

A MoonHood (a tagok korábban a Lost in Randomot és a Fe-t fejlesztették) és a Fast Travel Games belső nézetes kalandjátékkal készül, ami egyszerre tűnik jövőbe látónak és klasszikusnak.

 

Induljunk el az éjféli sétán ebben a tiszteletet parancsoló, agyagból épített sötét fantasy-kalandban. Legyünk mi a megégetettek, és barátkozzunk össze egy Potboy nevű elveszett lámpáslénnyel. Használjuk a lángját, hogy megvilágítsuk az utat a csodák és a horror ellentmondásos világában. Éljünk túl sok szörnyetegen, akik alig várják, hogy felfalják a lángot, miközben öt mesét élhetünk át a tűzről és a sötétségről, amelyekben hihetetlenül furcsa karakterek szerepelnek. Csodáljuk meg a valódi agyagból aprólékosan kézzel megmunkált és stop motion stílusban animált táj minden egyes nyugtalanító részletét. Teljes mértékben játszható PlayStation 5-ön és a virtuális valóságban is a PlayStation VR2 segítségével.

Utazzunk Potboy-jal az éjféli séta csavaros ösvényein. Társankkal együttműködve járjunk túl a tűzfaló szörnyek eszén. A lángjával elterelhetjük a figyelmet, miközben mi elbújunk a sötétség fenyegetésétől. Találkozzunk új barátokkal és tapasztaljunk meg lenyűgöző látványosságokat, miközben végigjárjuk a veszélyekkel és megerősítésekkel teli ösvényt. Mindent, amit a The Midnight Walkban látsz, a szörnyek nyálcsorgató vicsorgásától az utat szegélyező, dús fák tetejéig, először agyagból faragták, majd aprólékos részletességgel 3D-szkennelték. Az eredmény egy egyedülállóan rétegzett, művészi lenyomatú fantáziavilág, mindez lélegzetelállító stop motion-ben megvalósítva.

A The Midnight Walk teljes egészében átélhető a képernyőn vagy a virtuális valóságban a PlayStation VR2-vel. Használjuk a DualSense kontrollert mint az ismeretlenbe vezető kaput, vagy ragadjuk meg a Sense kontrollereket, és lépjünk be a virtuális valóságban a végtelen éjszakába. A headsetben a szemkövetés segítségével fokozhatjuk az élményt, ha behunyjuk a szemünket, hogy a hangokra koncentráljunk, és manipuláljuk a körülöttünk lévő világot.

A The Midnight Walk valamikor 2025-ben fog megjelenni PlayStation VR2-re és SteamVR-ra (PlayStation 5, PC). Szóval a virtuális valóságot be kell vetni, ha át szeretnénk mindezt élni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)