8 Square Enix RPG jutott el az Xbox Series-re, és úton van a 9. is! [VIDEO]

A Tokyo Game Show során a Microsoft bejelentette, hogy a Square Enixtől rengeteg játék jut el az Xbox Series konzolpárosra, ezzel megnyitva a kaput a japán kiadó további, azonos műfajő nagyobb címei előtt…

 

A nyolc, már elérhető játékból az első hat a Final Fantasy I-VI Pixel Remaster. Az első és a második rész egyenként 12 dollár (akciósan 9,6; forintban 4800/3840), a többi négy egyenként 18 (akciósan 14,4; 7200/5760 forint). Ha a hat játékot együtt vesszük meg a Microsoft Store-on, 75 dollár (akciósan 60; 30/24 ezer forint) az ár. A hat remaster így már nem csak PlayStation 4-en, Nintendo Switch-en, PC-n, iOS-en és Androidon érhető el, hanem az Xbox Series-en is.

A hetedik játék a listánkon, a Legend of Mana remaster. Ezt a Microsoft Store-on 30 dollárért (12 ezer forintért) lehet megvásárolni. Aki Xbox Game Pass Ultimate-előfizető, Xbox Series-re és PC-re is elérheti a 2021 júniusában PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és PC-re (Steam), decemberben pedig iOS-re és Androidra megjelent játékot. De ezzel még mindig nincsen vége a bővítésnek.

A nyolcadik játék a Trials of Mana remake, ami a Microsoft Store-on 50 dollárért (20 ezer forintért) vásárolható meg. Az Xbox Series-re megjelent játék szintén elérhető konzolra és PC-re az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők számára. Eredetileg 2020. április 24-én jelent meg PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és PC-re, majd 2021. július 15-én iOS-re és Androidra is ellátogatott.

De mi a kilencedik játék? A Dragon Quest III HD-2D Remake, ami november 14-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series-re, Nintendo Switch-re és PC-re. De érdekes módon sem a Final Fantasy XVI, sem a Visions of Mana esetében nem érkezett bejelentés az Xbox Series verziókkal kapcsolatban. Sőt, a Final Fantasy VII Rebirth esetében is hiába várnánk egy portot: az jelenleg csak PlayStation 5-re érhető el.

Úgyhogy az RPG-rajongók az Xboxon is élvezhetik a Square Enix több játékát is.

Forrás: Gematsu,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.