A DC új nagyágyúi közös filmben? James Gunn ismét meglepetéssel készül!

MOZI HÍREK – Úgy tűnik, a DC Studios teljes erővel rákapcsol a gonosztevők történeteire: a Joker: Folie à Deux hamarosan mozikba kerül, míg a The Penguin sorozat az HBO-n debütál. Most úgy fest, James Gunn és Peter Safran következő nagy dobása, hogy Bane-t és Deathstroke-ot párosítják egy új filmben.

 

Gunn jelenleg az új DCU-n dolgozik, amely már most is bővelkedik különböző projektekben: az animációs sorozat, a Creature Commandos idén debütál, míg a Superman-film és a Peacemaker második évada 2025-ben kerül a mozikba. Ezeket követi majd a Supergirl: Woman of Tomorrow 2026-ban, valamint a Lanterns sorozat is ugyanebben az évben. Most azonban úgy tűnik, hogy egy újabb projekt is fejlesztés alatt áll, amely két ikonikus DC gonosztevőt állít a középpontba.

Bane Batman legnagyobb nemezise, de a karaktert eddig igazságtalanul mutatták be a médiában. Most megnézzük, hogyan lehetne helyrehozni ezt az új DCU-ban.

A The Hollywood Reporter szerint a DC Studios és a Warner Bros. egy közös filmet fejleszt Bane és Deathstroke főszereplésével. Mindkét karakter főként Batmanhez kötődik, bár Deathstroke-ot gyakran kapcsolják a Zöld Íjászhoz és a Teen Titans csapat

ához is. Matthew Orton, aki a Marvel Studios készülő Captain America: Brave New World filmjének forgatókönyvét írta, dolgozik ezen a projekten is James Gunn és Peter Safran felügyelete alatt. Egyelőre nem világos, hogy a film hogyan illeszkedik majd a stúdió terveibe.

 

Történelem a vásznon

 

Bane és Deathstroke egyaránt ikonikus DC gonosztevők. Bane 1993-ban debütált, Chuck Dixon író és Graham Nolan művész alkotásaként. Legismertebb tettéről, amikor Batman gerincét törte meg a híres „Knightfall” történetben, amely Christopher Nolan The Dark Knight Rises című filmjét is inspirálta. Ebben Tom Hardy alakította Bane-t, és ez a szerep meghatározta a karaktert a filmvásznon. Deathstroke, eredeti nevén Slade Wilson, a The New Teen Titans #2 számában debütált 1980-ban, Marv Wolfman író és George Pérez művész alkotásában. Deathstroke főleg a Teen Titans és a Zöld Íjász ellenfeleként ismert, de az utóbbi években Batman egyik fő ellenfelévé vált, például a Batman: Arkham Origins videojátékban.

Az új film esetleg összeköthető Gunn Batman-terveivel, amelyben Damian Wayne, Batman fia, a következő Robin. Damian édesanyja Talia Al Ghul, akinek apja, Ra’s Al Ghul vezeti az Assassinok Ligáját, és mindkét gonosztevő kötődik hozzájuk a képregényekben. Az új filmben talán Bane és Deathstroke találkozhatnak Batmannel, vagy akár még egy Teen Titans filmben is szerepelhetnek. Mindenesetre a DC Studios arra számít, hogy egy Jokerhez hasonló sikerű film készül, nem pedig egy újabb Morbius.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.