Death Stranding 2: On the Beach: egyértelműen a Tokyo Game Show sztárja volt! [VIDEO]

A Kojima Productions következő játéka külön műsort kapott a Tokyo Game Show-n, és több részletet is megtudhattunk Kojima Hideo művéről.

 

Négy karaktert erősítettek meg a műsor során, felfedve azt is, hogy kiről mintázták őket, és ki szólaltatja meg őket japánul: Tarman (George Miller alakítja, japán hangja Miyamoto Mitsuru), Dollman (Fatih Akin/Sugita Tomokazu), Tomorrow (Eli Fanning/Wakayama Shion), illetve Rainy (Kutsuna Shioli). Bemutattak egy fotózós eseményt is, amelyben a játékos egy instant kamerával lefényképezheti a karaktereket. Nem kell megijedni, lesz külön fotó mód. Kojima csak annyit mondott, hogy jó lenne, ha jó képeket készítenénk, ugyanis csak felületesen tűnik szórakoztató elemnek, mert mindennek hatása lesz a sztorira.

A játék privát szobájában egy bizonyos műveletet végrehajtva megnézhetjük, ahol Miura Daichi egy Dollman-csapattal együtt előad egy új, a játékhoz készített dalt és táncot. A Horizon Dreamer szeptember 30-tól lesz elérhető például a Spotify-on és az Apple Musicon is. Aztán persze felmerült a régóta várt kérdés is: mikor fog a Death Stranding 2: On the Beach megjelenni? Erről Kojima az alábbiakat nyilatkozta:

„Bár még nem jelentettük be a megjelenési dátumot, természetesen már kitűztünk egyet. A tervek készen állnak. Bár a fejlesztés halad a cél felé, vannak különböző tényezők, amelyek befolyásolhatják a megjelenés időpontját. 2025-öt mondtunk, tehát jövőre fog megjelenni. A megjelenési dátumot valamikor jövőre jelentjük be. A fejlesztés még nem fejeződött be, de bizakodó vagyok, és még furcsább játéknak ígérkezik mint az első. Azzal az érzéssel készítjük, hogy ‘Tényleg létezik ilyen játék?’,” mondta Kojima.

A Death Stranding 2: On the Beach a Sony egyik nagyobb 2025-ös dobása lesz (a másik a Sucker Punchtól a Ghost of Yotei lesz, ezt a State of Play során jelentette be a Sony). Még nem tudjuk, mikor érkezik pontosan, de annyi már fix, hogy jövőre érkezik PlayStation 5-re.

Forrás: Gematsu



Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.