Gigaszivárgás a Project Rene-ből!

A korábban The Sims 5-ként nevezett projekt hatalmas szivárgás áldozata lett: a projekt nem lett törölve, és jelenleg is zajlanak a játéktesztek!

 

A játéknak nem The Sims 5 lesz a neve, de a Project Rene továbbra is fejlesztés alatt áll. Ezt a projektet korábban a The Sims következő generációjának nevezték, és volt egy kisebb játékteszt, amiben egy alap Live Mode is volt az új, kisebb játéktesztben. A Reddites szivárogtató több órán át játszott vele, és a későbbiekben további információkat ígért a játékból.

A Google Play Store-on The Sims Labs: The Hub néven fut a Project Rene ezzel a jellemzéssel: „Fedezzen fel egy egyedi tevékenységekkel és stílusos jutalmakkal teli párizsi negyedet. Üdvözölünk a The Sims Labs: The Hubban! Válaszd ki a Simed – mindegyik egy egyedi karakter saját történettel – és csatlakozz a barátaidhoz és más játékosokhoz, hogy együtt fedezzétek fel a nyüzsgő párizsi környéket. Igényelj új ruhákat a Thrift Shopból a helyi kávézóban végzett munkával vagy küldetések teljesítésével. Teljesítsd kívánságaidat a plaza szökőkútjánál, fedezd fel az elrejtett gyűjthető tárgyakat, találkozz a helyiekkel, és még sok minden mást. A The Sims Labs játékok prototípus-élmények, amelyek a nagyobb játékkoncepciók kis darabjainak tesztelésére összpontosítanak. Az ebben az alkalmazásban található funkciók nem feltétlenül képviselik a készülő Sims játékok irányát vagy tartalmát.”

Szóval egy Párizs ihlette világban játszódik, és része egy nagyobb hubnak (The Sims Hub). Ezt az elvet fogja a később követni az Assasin’s Creed, de a Call of Duty is ilyen hubrendszert használ mostanában. Ez a hub az EA befektetői napján is felbukkant, és benne a The Sims 4, a MySims, a The Sims: Project Stories, illetve a Project Rene. A Project Rene egy kollaboratív többjátékos élmény lesz, ahol a Simek utazhatnak és interakcióba léphetnek az adott területen belül. Beszélhetnek, dolgozhatnak, kapcsolatokat építhetnek, és szöveges/hangos kommunikációs funkció lesz, és többjátékos módban együtt lehet építeni és vásárolni. Lesznek NPC-k is. A build először csak Androidon volt jelen, holott az első buildből volt PC-s verzió is (Denuvóval…).

A játékteszt egy nagyon kicsi részletet kínált a világból. Az építő (build) mód és a saját lakások kimaradtak ebből a tesztből. Nem lehetett Simet sem csinálni, de egy későbbi teszt ezt is lehetővé teszi. Négy előre legyártott karakter közül lehet választani. A szivárogtató egy glitch miatt tudott egy Rory nevű karaktert választani. Amint kiválasztotta a Simet, a játék azonnal megjelenít néhány kezdeti küldetést, hogy elkezdhessük a játékot. Ezek a küldetések naponta változnak. A fő játékmenet ebben a verzióban egy kávézóban van a többi játékossal együtt.

Amint elkezdünk dolgozni, az NPC Simek elkezdenek bejönni és leülni. Valakinek fel kell vennie a rendelésüket, és a fejük fölött megjelenik egy buborék, amely megmutatja, hogy milyen tárgyat szeretnének. Ezután össze kell szedni ezeket a tárgyakat. Választhatnak a kávé, eszpresszó vagy croissant közül. Egynél több terméket nem választhatnak egyszerre (pl. croissant + kávé). Ez a fő módja a pénzkeresésnek ebben a buildben, és ez egy idő után nagyon ismétlődő és fárasztó lehet. Különösen, mivel a munkák nem adnak annyi Simoleont. A másik módja a Simoleonok keresésének a szintlépés. XP-t szerezhetünk a szökőkútnál való kívánságokért, a Simekkel való beszélgetésért, vagy a küldetések teljesítéséért, vagy a kávézóban való munkáért. A teszt során mindössze 5 szintet lehetett elérni, mindegyik szint Simoleont vagy egy új névtáblát adott. A nehezen megszerzett Simoleonokat a ruhaboltban lehet elköltheteni. A ruhát nem lehet testre szabni, és kénytelenek vagyunk 5 előre beállított ruhadarab közül választani.

Szóval többjátékos, mobilra tervezett játék lesz ebből…

Forrás: Reddit 

 

Google Play Store:

View post on imgur.com

View post on imgur.com

 

Simek:

View post on imgur.com

 

Kosztümök:

View post on imgur.com

 

Játékmenet:

View post on imgur.com

 

Beállítások:

View post on imgur.com

 

Töltőképernyő:

View post on imgur.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)