Johnny Depp miért öltötte újra Jack Sparrow jelmezét Spanyolországban?

MOZI HÍREK – A Karib-tenger kalózai filmek rajongói még mindig nem mondtak le arról az elképzelésről, hogy Johnny Depp visszatérhet a vászonra, mint Jack Sparrow kapitány, annak ellenére, hogy ennek valószínűsége egyre csekélyebbnek tűnik. Ám még ha Depp nem is lép újra egy kalózhajó fedélzetére, úgy tűnik, a karaktert szívesen előhozza legnagyobb rajongói kedvéért.

 

Johnny Depp Spanyolországban tartózkodott a San Sebastián Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol legújabb rendezését, a Modi – Három nap a téboly szárnyán című filmet mutatta be. Mindezek mellett időt szakított arra is, hogy Jack Sparrow kapitányként meglátogasson egy helyi kórházat, ahol mosolyt csalt a gyerekek és az ott dolgozók arcára. Egy helyi hírcsatorna tudósítása szerint Depp bejárta a gyerekosztályt, és a híresen szemtelen kalóz jellegzetes mozdulataival köszöntötte az orvosokat és ápolókat.

Bár Depp azóta inkább a háttérbe vonult, hogy 2022-ben Amber Hearddel szemben bírósági ügyben álltak szemben, nemrégiben visszatért a képernyőre a Jeanne Du Barry című történelmi drámában. Rendezőként is dolgozik a Modi projekten, és úgy tűnik, jelenleg kisebb volumenű művészi munkákat végez Hollywoodban, inkább távol tartva magát a nagy költségvetésű filmektől, mint például a Karib-tenger kalózai sorozat folytatásától.

Akárcsak minden nagy franchise, a Karib-tenger kalózai is újra vitorlát bont, de egyelőre még kérdéses, milyen formában. Számos pletyka kering a franchise jövőbeli irányáról, beleértve egy hatodik rész elkészítését és egy újrakezdést, amelyben állítólag Margot Robbie alakíthatná a főszerepet.

Jerry Bruckheimer producer júniusban adott friss információkat a projektről a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley népszerűsítése közben. A ComicBook-nak nyilatkozva Bruckheimer így fogalmazott:
“Jelenleg egy forgatókönyvet írnak. Remélhetőleg egy hónapon belül elkészül, és olyan jó lesz, mint amilyennek gondolom. Reméljük, hogy a Disney-nek is tetszeni fog, és megadja nekünk a lehetőséget, hogy elkészíthessük.”

Bár a Disney-nek jóvá kell hagynia minden eléjük tett forgatókönyvet, az elképzelhetetlennek tűnik, hogy ne próbálnák újraéleszteni a Karib-tenger kalózait, akár Depp-pel, akár nélküle. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a franchise jövője biztosan zökkenőmentes lesz. Az ötödik rész, a Salazar bosszúja, nem tudta megismételni elődjeinek sikerét, ami arra utalhat, hogy a széria esetleg kifulladt. Ha pedig Depp kimaradna bármely újabb részletből, az azonnal vitákat szülne a színész rajongótáborában, akik bojkottkampányba kezdhetnének a közösségi médiában.

Amíg a világ várja, hogy mi lesz a Karib-tenger kalózai franchise és Depp esetleges szereplése sorsa, úgy tűnik, hogy a színész nem adja fel karakterét a vászonon kívül, és ott jelenik meg fiatal rajongói számára, ahol szükség van rá. Akik újra szeretnék látni kalandos pillanatait a képernyőn, megtalálhatják a Karib-tenger kalózai filmeket a Disney+ kínálatában.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.