Marvel 1943: Rise of Hydra: a függetlenség mellett áll ki!

A Skydance New Media játéka olyan megközelítést alkamaz, amivel a franchise-okra építő IP-k között ki fog tudni tűnni!

 

A Marvel 1943: Rise of Hydra egyeten év során fog játszódni, mégpedig egyedi környezetben, és nem valószínű, hogy Wakanda is a játék része lesz-e. Az, hogy 1943-ban játszódik, korlátozza a lehetséges folytatás potenciálját, de lehet, hogy a Skydance direkt döntött így, mert lehet, hogy egyszeri történetként képzelték el Amy Hennigék (Uncharted!), emiatt pedig nem számít nekik, hogy a stáblista után mi is történik. Ez tehát egy önálló játék akar lenni, ami nem akar folytatásokra és spin-offokra támaszkodni, és manapság ilyesmit a Disney által birtokolt Marveltől nem nagyon szoktunk látni!

A játék címe nyíltan kifejezi, hogy a II. világháborúban játszódik (azon belül is a nácik által elfoglalt Párizsban… is). Ebből nehéz lenne a Skydance-nek egy teljes sorozatot létrehozni, és nem is biztos, hogy mit is tervez a cég. Figyelembe kell venni, hogy Steve Rogers Amerika kapitánya lefagy a háború során, és napjainkban olvasztják ki, emiatt pedig ott van arra az esély, hogy a Skydance végül ezzel kapcsolatban egy jelenetet fog csinálni a stáblista után. Ez pedig egy Bosszúállók (Avengers) játék kezdetét vázolhatja fel, hasonlóan ahhoz, hogy a Marvel filmuniverzumban is így álltak össze a puzzle elemei.

A Skydance izgalmasan tervezte meg a játékot, hiszen négy játszható karakter lesz, és mindegyikük eltérő játékstílust képvisel. Ha esetleg ebből mégis enne egy folytatás, akkor az, ami a Marvel 1943: Rise of Hydrát egyedivé teszi, megszűnne. Hawkeye és Black Widow a Bosszúállók csapatához köthetőek lehetnek, de nem biztos, hogy teljes értékű csapattagok lennének, ám mégis népszerűbbek mint Gabriel Jones és Nanali.

A Marvel 1943: Rise of Hydrát a Plaion fogja amúgy kiadni 2025-ben, és érdekes módon még nem közölte sem az Embracer cége, sem a Skydance New Media, hogy mik a célplatformok!

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)