Ezért késhet a Horizon 3 megjelenése?! Egy bennfentes nyilatkozott [VIDEO]

A Horizon 3 még messze van; a Forbidden West alkotói Jason Schreier szerint a Horizon MMO-n dolgoznak.

 

 

A PlayStation Studios egyik legrangosabb és legfontosabb csapata a Guerrilla Games, a Horizon-saga alkotói. Ez a franchise 2017 óta van fejlesztés alatt, és úgy tűnik, nagy jövő áll előtte. Aloy harmadik kalandja azonban úgy tűnik, hogy Jason Schreier szerint – aki az egyetlen bennfentes, akiről ilyen jellegű információkat osztunk meg – még sokáig várat magára. A Bloomberg újságírója szerint így néz ki a holland stúdió útiterve, amelyben a Horizon 3 is szerepel.

Mint azt sokan tudják, idén két, a Horizon IP-hez kapcsolódó termék jelenik meg. Ám 2022-ben és tavaly is megjelent egy nagyszabású, több millió példányban eladott nyílt világú cím: a Horizon Forbidden West és a Burning Shores kiegészítő, amely hónapokkal később landolt PC-re. A Guerrilla akkor azt nyilatkozta, hogy már dolgoznak Aloy következő utazásán. Azonban úgy tűnik, hogy ez a projekt még több évnyi távolságra van a megjelenéstől.

Schreier a Spawn Wave podcastnek elmondta, ennek oka, hogy a Guerrilla elsősorban a Horizon MMO-ra koncentrál.

Egy olyan játékra, amit még nem tettek hivatalossá, de már évek óta tudnak róla. „Úgy értem, a Sony Games-as-a-Service kezdeményezése nem volt vicc. A Horizon MMO egyike azon keveseknek, amit nem töröltek, vagy nem jött ki, vagy nem bukott meg, mint a Concord. Szóval… igen, rengeteg kérdés van. Sokan dolgoznak rajta” – mondta Schreier.

 

Horizon 3 előtt még a Zero Dawn Remastered és a LEGO Horizon is megérkezik

 

A legutóbbi State of Play egyik legmeglepőbb híre, hogy a Horizon Zero Dawn hét évvel az eredeti cím után egy remaster-kiadással tér vissza. Éppen ezért, mint mi is beszámoltunk róla, a Sony 100%-kal megemelte a Horizon Zero Dawn árát a PS Store-ban. December 31-én jelenik meg ez a verzió PC-re és PS5-re, a jelenlegi tulajdonosok 10 euróért (kb. 4000 Ft) frissíthetnek. Valamint jön a LEGO Horizon Adventures is, ami az Xbox kivételével minden platformon debütál, és november 14-én jelenik meg.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."