Stellar Blade + NieR: Automata: a NieR-fejlesztői a pénz hívó szavát követik! [VIDEO]

Az nem olyan meglepő, hogy a dél-koreai Shift Up és a japán PlatinumGames akció-RPG-je közösködésre készül… és legyünk őszinték, az sem, ahogy az utóbbi csapatából a NieR: Automata fejlesztői hozzáállnak a kollaborációhoz!

 

A State of Play során érkezett a bejelentés, miszerint a tavasszal PlayStation 5-re megjelent Stellar Blade valamilyen módon együtt fog működni a NieR: Automatával, de még nem nagyon közölt erről részleteket sem a Sony Interactive Entertainment, sem a Shift Up, sem a Square Enix, sem a PlatinumGames. Erre a NieR hivatalos Twitter-fiókja felettébb találóan és humorosan ezt nyilatkozta: „Pénzért örömmel mondunk igent mindenre!”

Ez nem véletlen, ugyanis a NieR: Automata főszereplője, 2B szinte mindenhol felbukkant: láthattuk a Soulcaliburban küzdeni Siegfrieddel, vagy akár gépfegyvert ragadva harcolni a Goddess of Victory: Nikkében. Taro Yoko, a NieR franchise alkotója mindig is arról beszélt, hogy a játékoknak szórakoztatónak kell lenniük, mert így az emberek megvásárolják azokat, és akár egy teherautó platójáról is értékesítené a NieR: Replicantot, ha erre szükség lenne. Szerinte ők nyitottak mindenféle lehetőségre, és emiatt minden esély adott arra, hogy további játékokban is felbukkanjon, ha pénz forog kockán.

Kim Hyung-Tae, a Stellar Blade rendezője már kifejezte több alkalommal is, hogy kedveli 2B-t és a NieR: Automatát, így valószínűleg lehetőséget kapott arra, hogy egyik kedvenc karakterével dolgozhasson, és eközben Taro egy zsák pénzzel mehet haza. Ez eléggé egy win-win forgatókönyvnek tűnik. Talán nem csak annyiból áll az egész, hogy Eve, a Stellar Blade főszereplője 2B-féle kosztümöket kap (a teaser erre utalt, bár a helyszín a NieR: Automatában levő vidámpark romjaira hasonlított, de ez csak egy kis trükk volt).

A Stellar Blade jelenleg csak PlayStation 5-re érhető el, de a Shift Up tervezi, hogy a játékot elhozza PC-re is. A NieR: Automatával kapcsolatos DLC-ről jelenleg többet még nem tudunk, és még várnunk kell a további részletekre.

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.