Újabb „folytatást” kap a Cyberpunk 2077?! Tovább bővül a játék univerzuma

MOZI HÍREK – A Cyberpunk 2077 „folytatásának” meglepetésszerű bejelentése némi lelkesedést váltott ki a rajongók körében…

 

 

Miután a CD Projekt Red megerősítette, hogy több Cyberpunk 2077-hez kapcsolódó projekt is készül, nem számítottunk arra, hogy ilyen hamar bejelentik az egyiket. Pedig nemrég pontosan ez történt, amikor a CD Projekt Red és a Netflix együttműködésének köszönhetően kiderült, hogy egy új animációs sorozat készül!

Egyes rajongók azt remélik, hogy ez a 2022-es Cyberpunk: Edgerunners folytatása lesz, míg mások abban reménykednek, hogy egy teljesen új történetről van szó, de ezek az információk még nem ismertek.

A folytatásról szóló hírek azonban általánosságban véve is felfokozott hangulatban tartják a rajongókat.

Annyit már tudunk, hogy a Cyberpunk: Edgerunners mögött álló Studio Trigger animátorai nem térnek vissza. Helyettük a gyeplőt a Netflix Animations, a streamingszolgáltató házi stúdiója veszi át.

Ez nem csak azt erősítheti meg, hogy nem lesz közvetlen folytatása az Edgerunnersnek, de egy teljesen más animációs stílusra is számíthatunk.

Akárhogy is legyen, a Cyberpunk 2077 rajongói már nagyon várják a futurisztikus világ folytatását. Legutóbb az r/scifi Reddit-szálon osztották meg gondolataikat az animációs folytatással kapcsolatban.

„Gondoltam, hogy külön áll majd az Edgerunners-től” – írta az egyik felhasználó. „Gondoljunk csak a Dark Horse Cyberpunk képregényeire. Mindegyik sorozat legfeljebb négy számig tart, és külön főszereplője van.”

Egy másik felhasználónak volt néhány gondolata arról, hogy merre tarthat a történet: „Nagyon remélem, hogy legközelebb a Nomádok történetét adják elő. Az első évad mindenképpen egy utcagyerekes indítás volt, szívesen látnék egy teljesen különálló történetet egy nomád csoportról vagy egy bukott corpo sztorit”.

Mivel az Edgerunners ekkora sikert aratott, ennek az eddig cím nélküli folytatásnak sok mindent kell felvállalnia. A rajongók azonban még mindig bizakodóak. Nos, mondhatni.

„Ó, ember, épp csak végre túltettem magam az előző rész miatti depressziómon” – mondta az egyik rajongó.

Még nem kaptunk megjelenési dátumot az új Cyberpunk 2077 animációs sorozathoz, de tagadhatatlan, hogy rajongók milliói ülnek majd le elé, ha eljön az idő.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."