Lords of the Fallen 2: itt vannak az új részletek, az egyik PC-s platform felhasználói nem fognak örülni!

2023-ban hatalmas rajongótábort gyűjtött, most pedig még több dark fantasy és soulslike élményt ígér a folytatásban. A Lords of the Fallen 2 új, izgalmas részleteket tárt fel!

 

A Hexworks és a CI Games csapata már 2026-ra tervezi a nagy megjelenést, és a játék kizárólag a PC-s Epic Games Store-on lesz elérhető. Céljuk, hogy szélesebb közönséget is megszólítsanak az új résszel.

Az első Lords of the Fallen ugyan döcögősen indult az optimalizálási problémák miatt, de idővel mégis szép számú rajongót sikerült magához vonzania. Most a fejlesztők a jövőbe tekintenek, és egy olyan Lords of the Fallen 2-n dolgoznak, amely hivatalos bejelentés nélkül is garantáltan folytatja a dark fantasy világ felfedezését. A készítők ígérete szerint a folytatás „nagyobb és jobb” lesz, mint amit 2023-ban láttunk.

A CI Games nemrég egy dokumentumot tett közzé, amely a 2025-2028 közötti stratégiájukat ismerteti (via Insider Gaming). Ebben megerősítik, hogy a Hexworks gőzerővel dolgozik a Lords of the Fallen 2-n, amelynek megjelenése 2026-ban várható, és kizárólag a PC-s Epic Games Store-on lesz elérhető. A jelentés azonban néhány új részletet is felfed a játékról. Íme a CI Games hivatalos ütemtervének legfontosabb pontjai:

  • „Ez lesz a Lords of the Fallen franchise következő nagy fejezete, Unreal Engine 5-tel fejlesztve.”
  • „Az Epic jelentős befektetést tett a PC-exkluzivitás érdekében.”
  • „A játék célja, hogy szélesebb közönség számára is vonzó és elérhető legyen, miközben megőrzi a rajongói bázist.”
  • „Játékmenetbeli fejlesztések, több játékmód, új művészeti stílus és magasabb gyártási értékek.”
  • „Teljes ‘megosztott előrehaladással’ működő kooperatív játékmenet, a szóló kampány mellett.”
  • „A játék 2025-ben lesz bejelentve, egy erőteljes marketingkampány keretében, jelentős promóciós költségvetéssel.”

A Lords of the Fallen 2 az Epic Games Store-on marad exkluzív a teljes termék élettartama alatt. Ahogy már korábban említettük, a rajongók tudták, hogy a folytatás kizárólag az Epic Games Store-ra érkezik; ezt egy kötelező érvényű megállapodás biztosítja, amelyet júniusban kötöttek, és nem egy időszakos exkluzivitásról van szó.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.