Starship Troopers: Continuum: VR-ba lép a Csillagközi invázió! [VIDEO]

Az XR Games játékára sokat nem is kell várni, és a kiadó maga a Sony lesz, de nem a PlayStation-ágazat, hanem a Sony Picturers Virtual Reality!

 

A Starship Troopers: Continuumban is rovarinvázió van, hiába beszélünk egy három játékost támogató intenzív, online roguelike belső nézetes lövöldözős játékról. A klendathui csata óta 25 év telt el, és a háború a Föderáció és az Arachnidák között holtpontra jutott. A Janus-4 bolygó azonban egy olyan titkot rejteget, amely azzal fenyeget, hogy a háború egyensúlya így vagy úgy, de felborul.

Ahogy haladunk előre, gyűjtsünk nyersanyagokat, fejlesszük a felszerelést, és nyissuk meg a hatalmas képességeket, hogy növeljük az esélyünket az egyre halálosabb ellenséggel szemben. De vigyázzunk, a halál végleges: ha egyszer kidőlünk, a csapaton múlik, hogy túléljük-e, vagy kezdhetjük elölről. Készen állunk a Föderáció szolgálatára és az emberiség védelmére? Öltözzünk be, készítsük elő a felszerelést, és bizonyítsuk be, hogy megvan benned, ami ahhoz kell, hogy egyszer s mindenkorra elpusztítsd a rovarfenyegetést.

Az újoncok új csoportja hamarosan leszáll a Triumph-táborban, ahol könnyű ellenállásra számítanak egy kisebb rovarfertőzés miatt. Vagy nem, ugyanis ezek az újoncok épp most zuhantak a pokolba! Ők az utolsó katonák, akik a Föderáció és a teljes Arachnid uralom között állnak.

A Continuum egy pszichikai fegyver, amelyet a háború befejezésére hoztak létre. Mi egy kísérlet vagyunk, egy PsyCommander fejlett pszichikai képességekkel! Irányítsuk a katonákat, rangsoroljuk őket, és próbáljuk meg életben tartani őket! Léptessük elő őket állampolgárrá nagy bónuszokért, és fejlesszük gyorsabban a saját képességeinket. Vegyünk fel pszichikai perkeket, hogy tökéletes katonát alkothassunk. Katonáink harcolni fognak, meghalnak, és újra harcolnak… majd végül győzni fognak. Álljunk össze és vívjuk meg a jövő háborúját az elképzelhető leghalálosabb ellenséggel szemben, ahol minden élő ember élete a tét.

A PlayStation VR2 segítségével úgy élhetjük át a csatatér teljes intenzitását mint még soha. Merüljünk el a könyörtelen bogarak hullámai elleni zsigeri, gyors tempójú harcban az izgalmas játékos-környezet elleni küldetésekben. Az adaptív ravaszokkal minden fegyver más érzést kelt, egyedülálló haptikus visszajelzést kapunk minden alkalommal, amikor elsütjük a fegyvert, a headsetben érzékelhetjük a bogarak közeledését, és a PSVR2 támogatja a szemkövetést a foveated renderelés érdekében.

„Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy az XR Games-szel együttműködve a Starship Troopers: Continuumot a virtuális valóságban. A franchise energiája, hangulata és akciója tökéletes a virtuális valóságban való átélésre, és alig várjuk, hogy a rajongók először a virtuális valóságban harcolhassanak a bogarak ellen és csatlakozhassanak Johnny Ricóhoz,” mondta Lance Sloane, a Sony Pictures Virtual Reality vezető alelnöke a sajtóközleményben. „Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ismét a Sony Pictures-szel dolgozhatunk együtt, hogy a franchise-ot a virtuális valóságba hozzuk. Azáltal, hogy a játékosok közvetlenül az akcióba léphetnek mint eddig még soha, lehetőségük lesz katonává válni, harcolni a bogarakkal, és teljesen új módon megtapasztalni ezt az univerzumot,” tette hozzá Bobby Thandi, az XR Games alapítója és vezérigazgatója.

A Starship Troopers: Continuum október 17-én jelenik meg Meta Quest 3-ra és Meta Quest 2-re, majd október 31-én PlayStation VR2-re.

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)