Kong: Survivor Instinct: fognak-e az utcák ettől a Kongtól kongani? [VIDEO]

A kérdés prózai, a válasz pedig szubjektív, de mindenesetre a 7Levels kitűzte, hogy a 2,5D-s akció-kaland mikor fog felbukkanni a kurrens-gen platformokon.

 

Egy hirtelen Titán-támadás hatalmas evakuálási erőfeszítésekre késztet, de nem mindenki jut biztonságba, mielőtt a pusztítás bekövetkezik. A harcoló szörnyek kereszttüzébe jutva sok lakos csapdába esik az összeomló városban, köztük a főszereplő lánya is. A Kong: Survivor Instinct egy 2,5D-s akció-kalandjáték, amely a Monsterverse franchise-hoz méltóan ötvözi a realisztikus platformozást, a kihívást jelentő harcot és a metroidvania stílusú felfedezést egy izgalmas túlélési küldetés során.

Befolyásolhatjuk a Titánokat a Monarch technológiával, így használjuk ki hatalmas erejüket, miközben az összeomló épületek, mérgező szivárgások és tomboló tüzek alattomos útvesztőjében navigálunk. Szedjük össze a nyersanyagokat, fegyvereket és eszközöket, hogy megoldjuk a környezeti rejtvényeket, és megvédjük magunkat az emberi és szörny ellenségekkel szemben. Konggal is találkozni fogunk, szembeszállhatunk a félelmetes Abaddonnal, illetve más új és visszatérő szuperfajokkal és titánokkal is. Akár félig lerombolt épületek között kutatunk, akár zsoldosok ellen harcolunk, ezek a hatalmas szörnyek a közelben vannak, és közvetlenül vagy közvetve befolyásolják a játékmenetet. Bár a titánok halálos fenyegetést jelentenek, a Monarch technológiája által inspirált új prototípus, az ORCA Σ segítségével be kell folyásolnunk a viselkedésüket.

Fedezzük fel a Monsterverse hivatalos történetét, amely nem sokkal a Godzilla vs. Kong eseményei után játszódik. Álljunk ki a Hyenák, az Alan Jonah által vezetett zsoldoscsoport ellen. A Godzilla: King of the Monsters eseményei után újra felbukkanó egykori ökoterrorista vezető a Kong: Kong: Survivor Instinctben egy új gonosz tervvel tér vissza. Főszereplőnk David lesz, egy olajfúrótorony munkás, aki dacol a pusztuló várossal, hogy megtalálja egyetlen gyermekét, Stacy-t. Jussunk át a városrészeken, miközben találkozunk a romok között menedéket kereső, szeretteiket gyászoló vagy a reményt feladni készülő túlélőtársakkal. Érezzük át a félelmetes terrort, amit a titánok hoznak a városra egy apa szemén keresztül, aki kétségbeesetten keresi lányát.

A Kong: Survivor Instinct október 22-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)