Starfield: egy eddig be nem fejezett történetszálat folytat a második DLC?

Bár az első kiegészítő, a Shattered Space a héten jelent meg Xbox Series-re és PC-re (és az utóbbi platformon nem akkora az érdekődés iránta…), már most hallani lehet arról, hogy mire koncentrálhat a következő, hasonló méretű tartalmi bővítés.

 

A Twitteren írt Odahfield arról, hogy milyen pletykákat hallott a Starfield második kiegészítőjéről. Szerinte ennek Starborn lesz a neve, és a története arra fog koncentrálni, hogy hová lett Sebastian Banks, a Constellation alapítója. Folytatódni fog az Artefact-történetszál is. Csak ennyit közölt a tweetben, viszont ha ilyen konkrét részleteket hallani arról, hogy a Bethesda Game Studios (BGS) min dolgozik, akkor ez megerősíti azt, amit Todd Howard, a játék rendezője korábban mondott: évente szeretne a Shattered Space-hez hasonló tartalmi kiegészítéseket…

 

 

Ha már Shattered Space, a sajtó ugye nem kapott tesztkódot a megjelenés előtt, és a Steamen a DLC fogadtatása nem annyira erős: eddig 1273 értékelése van, és többnyire negatív kategóriába esett! Ránéztünk az értékelésekre, és a legelsőnek ezt dobta fel: „A történet kib_szottul unalmas. Javaslom, ha álmatlanságban szenvedsz, és másnap melóznod kell”, és ezt pozitív értékeléssel írta Noosphere. Oooch negatív értékelése így hangzik: „Elképesztően gyenge. Esélyt akartam adni a Starfieldnek, mert ez egy új IP, de most, hogy látom, mit csinálnak vele, nem éri meg…”. Aztán radiox szintén lefelé mutató kritikája: „A DLC a játékot hasonlóan üresnek érzékelteti”, végül még egy negatív értékelést említenénk Tapdancing Kerensky-től: „Minimális életképes termék: a DLC”.

De olyant is lehet olvasni, miszerint kevesebb tartalom van benne mint bármelyik The Elder Scrolls V: Skyrim DLC-ben. úgyhogy nem hat úgy a BGS munkája, mintha valami kidolgozott, a játékot megfelelően bővítő lenne. Ehhez képest a No Man’s Sky kb. körberöhögi a Starfieldet minden egyes frissítésével! Ráadásul a Hello Games nem tartja a markát minden egyes update után…

Úgyhogy eléggé vicces a helyzet.

Forrás: WCCFTech, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)