Új Avatár AAA akció-RPG-n dolgozik a Saber Interactive!

Az angolul Avatar: The Last Airbender néven futó franchise új játékkal fog bővülni, és ez egy AAA akció-RPG lesz meg nem nevezett konzolokra és PC-re.

 

A Saber Interactive szerint a PC-re és konzolokra készülő akció-RPG cím egy vadonatúj, az Avatar Studios-szal szoros együttműködésben fejlesztett történetet követ majd, amely a franchise világába repíti a játékosokat, ahol egy teljesen új, eddig soha nem látott Avatár szerepébe bújhatnak. A több ezer évvel a múltban játszódó játékban a játékosok egy vibráló világba merülhetnek el, mind a négy elemet elsajátíthatják, dinamikus harcokban vehetnek részt társaikkal együtt, és megtapasztalhatják azokat a kihívásokat és döntéseket, amelyek azzal járnak, hogy a világ egyensúlyának őrzőjeként kell helytállniuk. A játék a franchise-ból ismert és új elemeket egyaránt tartalmaz majd, lehetőséget kínálva a rajongóknak, hogy mélyen kapcsolódjanak a világhoz, és ennek a feltáratlan korszaknak a hősévé váljanak.

„Tudjuk, hogy az Avatar – Aang legendája hűséges rajongói már nagyon várták a további történeteket, amelyek behozzák őket a sorozat univerzumába, és a játékon keresztül képesek vagyunk kibővíteni a világot, és lehetővé tenni a rajongók számára, hogy teljesen magával ragadó módon éljék át az új tartalmakat. A Saber Interactive már bizonyított a szellemi tulajdon-alapú játékok életre keltésében, és izgatottak vagyunk, hogy velük együtt finanszírozhatjuk ezt az AAA-címet, és a rajongók első kézből tapasztalhatják meg ezt a világot,” írta Doug Rosen, a Paramount játékokért és új médiáért felelős vezető alelnöke a sajtóközleményben.

„A Sabernél mindannyian igazi rajongói vagyunk azoknak az IP-knek, amelyekkel együtt dolgozunk. Csapatunk tagjai a legelkötelezettebb, legszenvedélyesebb alkotók közé tartoznak, és megtiszteltetés számunkra, hogy az Avatar stúdióval és a Paramount Games-szel közösen tovább bővíthetjük az Avatar Legends univerzumát a videojátékokban. Ez az egyedülálló társfinanszírozási struktúra a Paramounttal való egyre bővülő együttműködésünk eredménye, amely több mint egy évtizede kezdődött a World War Z-vel, és izgatottan várjuk mindazt, ami a láthatáron van.” tette hozzá Josh Austin, a Saber Interactive szellemi tulajdonfejlesztésért és licencelésért felelős vezetője.

Ha jobb lesz mint a The Legend of Korra volt, már nem lesz miért csalódnunk benne.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)